İnternet kafede hesaplara giriş yapmak sorun çıkartır mı?

• Konuyu başlatan r0ti3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 349

r0ti3

Decapat
Daha fazla  
Fortnite'a para yatırıp bir kostüm almak istiyorum ama bilgisayarım yetmediği için internet kafede oynuyorum. Para yatırıp hesabımdan çıksam olur mu?

Bende oynuyorum kendim bizzat yatırdım internet kafeden, bit sorun olmadı çıkış yapınca. Ama ininal ve Papara gibi banka uygulamaları üzerinden yapacaksan sanal kart açıp içine yeteceği kadar bakiye at ve satın al.
(Olanlardan sorumlu değilim)

Fortnite'a para yatırıp bir kostüm almak istiyorum ama bilgisayarım yetmediği için internet kafede oynuyorum. Para yatırıp hesabımdan çıksam olur mu?
Hocam sanal kart açıp alışverişi yapmanızı, ondan sonra da sanal kartı silmenizi tavsiye ederim.

Dur ama bilgisayarlarda deepfreeze olmazsa yapma çünkü keyloger yapmış olabilirler.

Tosla'da sorun yapar mı?

Keyloger bilgisayara girilen hesapların şifrelerini kaydetme gibi bir şey mi?

Hocam keyloger bilgisayarın klavyesinde girilen her harfi hackerın bilgisayarına gönderir yani şifreniz hackera gidebilir Tosla da sanal kart açıp satın alımı yaptıktan sonra sanal kartı silerseniz sorun olacağını düşünmüyorum.

Keyloger bilgisayara girilen hesapların şifrelerini kaydetme gibi bir şey mi?

Klavye hareketlerinizi takip edip kaydeden bir zararlı, ama hesaplarınıza iki faktörlü doğrulama koyarsanız ve alışveriş yaparken limitli sanal kart kullanıp daha sonra silerseniz sorun olmaz büyük ölçüde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı