İnternet kafede ISO indirmem için MB başına 2 kuruş istiyorlar

• Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.412
Makaleler
1
Yer
Antalya
Selamlar. İnternet kafede USB'ye UEFI ile format diski oluşturmam lazım. Kafe sahibine dedim; USB erişiminiz var böyle böyle, format diski oluşturacağım diye. Adamlarda yapabilirsiniz lakin 100 MB başına 50 kuruş alırız dediler. Böyle yapmaları normal mi? Windows ISO'su zaten 5.50 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. İnternet kafede USB'ye UEFI ile format diski oluşturmam lazım. Kafe sahibine dedim; USB erişiminiz var böyle böyle, format diski oluşturacağım diye. Adamlarda yapabilirsiniz lakin 100 MB başına 50 kuruş alırız dediler. Böyle yapmaları normal mi? Windows ISO'su zaten 5.50 GB.

Telefonunuz var ise OTG kablosu ile yazdırın. Vicdansızlar.

İnternet kafenin ücreti bellidir, kimisi saatlik 2 TL ister kimi 5 ister kimi X ister. O internet kafeyi terk et paranı kaptırma. Başka bir internet kafeye git, format dosyası indireceğini söyleme flash bellek takabiliyor muyuz de ya da başka ne denir bilmiyorum yıllardır gitmiyorum. Sınırsız açtır zaten oturduğun süre kadarını ödersin, Windows aracından ISO'yu indir, Rufus'la yazdır sonra da paranı öde çık. Formatın acelesi olabilir belki ama paranı kaptırma soygunculara, semtinde bir sürü internet kafe vardır. O olmazsa ötekine git, o olmazsa bir diğeri.

Yapılan en hafif tabiriyle dolandırıcılık. Bilgisayarı saatlik kiralıyorsun. İster o sürede iso indirirsin, ister bilgisayarı kiralar, kullanmadan 1 saat önünde saygı duruşunda durursun. Kimse karışamaz. 1 kuruşunu kaptırma o fırsatçıya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı