İnternet kafede klavyeye Ice Tea döktüm

Dava kağıdı evine geldiğinde kim ağlıyor görürsün dostum Pazartesi iş yerime gittiğimde ilk işim savcılık bürosuna dilekçemi verip geçmek olacak. İnsanlara hakaretvari üslup takınma gafilliğinde bulunmamayı öğrenirsin belki.

Mümkünse o Cafe'ye bir daha gitmeyin ayirica kameradan vs görmüşlerse sizin resminizi diğer Cafe'lere dağıtmış olabilirler görürseniz haber verin vs diye bence bu aralar hiçbir internet Cafe'ye gitmeyin derim.

Hukuki olarak ödemek zorundasınız. Ortada istemeyerek de olsa mala zarar var. Böyle büyük bir firma sizden klavye parasını istemeyebilir ama şahsen kendim yapsam sorumluluk ve vicdanım gereği gider parasını öderim.( maddi durumunuzu bilmiyorum. Şayet iyiyse ben böyle yapardım.)

Aman şahsen dokseydim parası neyse verirdim hak geçer çünkü. Ya benden sonra garibanın birisi otur klavyenin çalışmadığını söyler sonra o garibanın üstüne yatarsa olay? Bu yüzden sizin yerinizde olsaydım söylerdim ama karar sizin biz karisamayiz.

Üsluptan bihaber, empatiden bihaber, hukuku da sadece yazılı sözleşmelerden ibaret sanıyor. İstediği avukata sorabilir sözleşmeden bağımsız işletme sahibi eğer zararını tazmin davası açarsa çok rahat kazanabilir bir de üstüne bu pişkinlikte birini gördüğünde manevi tazminat davası da açar. İnşallah bu forumda şu an konuyu takip eden bir işletme personeli vardır ve arkadaşı yarın kameradan tespit ederler. Bir de üstüne adına davayı da açarlar. Dava kağıdı eline ulaştığında firmanın hukuki haklarının sözleşmelerden ibaret olmadığını anlamış olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok gördüm. İnternet kafede sıkıntı olup sahiplerinin ne yaptığını. Genelde çok büyük maddi bir zarar değilse, Kameradan incelerler ondan sonra yanında arkadaşın falan var mı yok mu ona bakarlar çünkü bir daha gelmezsin ya arkadaşlarından öğrenmek için. Maximum 1 aya unuturlar. Bir daha hiç gitmezsin biter. Fakat etik ahlakın ne diyor bilemem. Veya etik ahlakın vermek istiyordur fakat durumunda yoktur. Demek istediğim çok endişelenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…