Steam İnternet kafede oyun oynanırken yüklemek gerekir mi?

GameMaster2

Centipat
Katılım
18 Temmuz 2022
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternet cafedeyken Steam'e girdiğimizde kütüphanede ki oyunu ayrı olarak yüklemeye gerek var mı? Yani mesela oyun 50GB ise o oyunu yüklenmesini bekleyecek miyiz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kafeciler genellikle popüler/bilindik oyunları kendi Steam hesaplarını kullanarak sisteme yüklüyor. Oynamak istediğin oyun bilgisayarlarda yüklü değilse ayrıyeten yüklemek lazım.
 
Eğer varsa hayır ama yoksa evet beklemek zorundasın fakat internet kafelerin internet hızı bizimkilere göre çok daha hızlı oluyor indirilse bile 5 dk bile sürmez gittiğin internet kafeye bağlı.
 
Oyun varsa yüklemene gerek yok ama yoksa internet kafeciden rica edip indirtebilirsin çünkü sen indirdiğinde eğer bilgisayara reset atarsan bütün indirme gidecek ama internet kafeci ana bilgisayara indirirse her bilgisayar açıp girebilir oyuna.
 
50 GB ise ne kadar zamanda olur?

Dediğim gibi internet kafe'deki internetin download hızına bağlı, onu bilmek lazım. Atıyorum 100 Mbps ise 50 GB oyunu indirmek 1 saat 8 dakika civarı sürer. Ancak Steam oyunları sıkıştırılmış olarak indiriyor, daha kısa da sürebilir.
 

Geri
Yukarı