İnternet kafede oyun yüklemek

Dogancanvural

Kilopat
FreeDOS bir laptop satın aldım. Toplamda 600 GB boyutundaki 8 oyunu USB bağlantısı ile ve Steam'den indirdi. Windows 10 kurulum yaptı. Borcum ne diye sorduğumda "ee bilgisayara 9 bin lira vermişsin bende 200 lira da kurulum ve oyunlara verirsin diye düşündüm" deyince şaşırdım. Sonra 150 liraya indirdi. 140 lira verip çıktım. Sizce fazla mı aldı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım oyunlar orijinaldir bilgisayarcılar dükkan önüne format 10 TL yazıyor :D (cracktir tabii orası ayrı konu ama internet kafedekine de pek güven olmaz)

Hocam bu iş için internet kafeye gidip para vermek sizin hatanız, zaten böyle yerler ayda yılda bir keriz buluyor, orada da biraz kazansın.

İnternet kafe fiyatlarına göre normal ya da biraz pahalı gibi geldi. Siz kendiniz de yapabilirdiniz bunları. Oyunlar orijinal mi bari? 😀
Korsan mı değil mi bir kontrol edin.
Arkadaşlar steamdeki oyunlar zaten benim satın aldıklarım. Ayrıten diğer yükledikleri zaten crackli olduğunu biliyorum. Ama leptobu adama sabah 8 de bıraktım akşam 7 de aldım. Gerçekten uğraştı ama oyunlar benimdi zaten.
İnternet kafe fiyatlarına göre normal ya da biraz pahalı gibi geldi. Siz kendiniz de yapabilirdiniz bunları. Oyunlar orijinal mi bari? 😀
Kendim yapardım zaten. Evimden ayrı çalıştığım için ne internetim var nede format atacak bir flaşım. Mecburdum internet kafeciye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı