Steam İnternet kafede Steam Cloud yedek almıyor

Phonx

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 İşlemci
Anakart:Gigabyte A620M H AMD A620 Soket AM5 DDR5 6400(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart
Bellek:Team T-Force Vulcan 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz CL32 Kırmızı Gaming Ram
Ekran Kartı:XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 7600 RX-76PSWFTFY 8GB GDDR6 128Bit
SSD:Hikvision E3000 HS-SSD-E3000-1024G 1TB 3520/2900MB/s
Benim bilgisayarım çok kötü olduğu Dying Light oyununu internet kafede oynuyorum. GeForce NOW içinde internetim kötü. Onu baştan söyleyeyim. Ben internet kafede Dying Light oynuyorum. Sonra oyunu kaydediyor. Ama sonraki gün veya birkaç gün sonra gittiğimde Steam Cloud kaydetmiyor. Sonra 1 hafta önceki yerden başlatıyor. Onu anlayamadım. Bunu 4 5 kere yaşadım. En son bugün gittim Cloud da bir sıkıntı yok gibi. Bıktım artık. Aynı yeri yapmaktan kafayı yiyeceğim. Sizce bir çözümü var mı? İnternet kafemi değiştireyim? Bıktım yani bir çözüm varsa söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır Steam kullanıyorum aynı sorundan bende hep muzdarip olmuşumdur. Farklı yerlerden giriş yapınca Cloud sapıtıyor, hangi oyun olduğu farketmeksizin hata veriyor. Bence tamamen Steam'in sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…