İnternet Kafedeki Düşük Donanımlı Sistemlerin Hızlı Çalışması Nasıl Sağlanıyor?

Daha fazla  
Merhaba, benim merak ettiğim şeyler var internet kafeye gittiğimde PC özellikleri donanım bakımından iyi olmasada o kadar oyuna rağmen herhangi bir kasma vs. göremiyorum.

İncelediğimde bazı şeyleri fark ettim. Arama çubuğuna ne yazarsak yazalım hiçbir şey aratmıyor bulmuyor.

PC baştan başladığında her şey baştan başlamış gibi oluyor. Aynı bir save dosyasını yükler gibi.

Yani PC'yi hızlandırmak adına bunun gibi internet kafedeki bilgisayarlar gibi neler yapılabilir?

Deep Freeze deniliyor. Bilgisayar her açıldığında Deep Freeze'yi ilk açtığında yüklü olan programlar ile açılır bilgisayar. Sonradan yapılan değişiklikler silinir. Yüklenilen programlar, program kaldırmalar vs.
Benim Intel Atom 1.6GHz tek çekirdekli işlemcim, 1GB DDR2 RAM'im var. 500GB 5400RPM HDD'im var fakat CS 1.6 'da 30 FPS, CS Source'de sadece AWP Map'lerinde 10 fps alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deep Freeze yükleyince arama çubuğunda ki şeyler vs. kalkıyor mu? Örnek veriyorum net kafeye gittim bugün arama çubuğuna bir şey yazıyorum hesap makinesi falan ama hiç bir sonuç yok.

Merhaba, benim merak ettiğim şeyler var internet kafeye gittiğimde PC özellikleri donanım bakımından iyi olmasada o kadar oyuna rağmen herhangi bir kasma vs. göremiyorum.

İncelediğimde bazı şeyleri fark ettim. Arama çubuğuna ne yazarsak yazalım hiçbir şey aratmıyor bulmuyor.

PC baştan başladığında her şey baştan başlamış gibi oluyor. Aynı bir save dosyasını yükler gibi.

Yani PC'yi hızlandırmak adına bunun gibi internet kafedeki bilgisayarlar gibi neler yapılabilir?
Benim cevremde gordugum cafelerde kullanilan isletim sistemleri modlanmış sistemler. Coğu hizmetlerin calışması durdurulmuş üzerinde oynanmış işletim sistemleri. Bu bilgisayarlar tek bir ana bilgisayara bağlandığı için internet kafeler de kullanılıyo.Güvenlik açıklarını ana bilgisayar uzerinden ve hardware sistemlerle önlüyorlar.

Deep Freeze yükleyince arama çubuğunda ki şeyler vs. kalkıyor mu? Örnek veriyorum net kafeye gittim bugün arama çubuğuna bir şey yazıyorum hesap makinesi falan ama hiç bir sonuç yok.
Deep freeze şu demek, diyelim ki bilgisayarında sadece CS:GO yüklü bir de Steam başka hiç program yüklemedin diyelim. Deep Freeze açıkken bir program yüklersen sonra bilgisayarı yeniden başlatırsan o yüklediğin program yok olur. Sanki hiç yüklenmemiş gibi.
Bilgim yok, bunu kendi PC'me kurmak istiyorum bunun için bana bir şey sunabilir misiniz? @PUN1SHER
Deep freeze kurmak performans almak için pek verimli olmayabilir, hatta performansı düşüredebilir.

Oyunlar haricindeki programların internete erişimine izin veirlmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı