İnternet kafeden çıkma ekran kartı alınır mı?

Quadranil1

Hectopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Sistemimi yükseltmek için 2. el RTX 3080 bakıyorum. Güzel bir kart buldum sanırım ancak internet kafeden çıkma olabileceğinden şüpheleniyorum. İnternet kafede kullanılmış fakat içi açılmamış bir kart sanırım. Sizce alınır mı?

Eğer ekran kartınız temizse ve diğer ekran kartı hakkında bilginiz yoksa uzak durun.
Benim ekran kartım temiz. İlk kullanıcısıyım ve içi vs. açılmadı. Herhangi bir aşırı yüke de maruz bırakmadım. Diğer ekran kartının testlerini gidince yapacağım henüz bilgim yok.

Test etmeden alma, elinde kalmasın. Ama ben olsam almazdım zira bir ara kuzende 1050TI vardı. Kafede 1050TI ile oynayamadığım oyunu kuzenin 1050TI si ile oynuyordum. Adamın sisteminde LoL bile oynanmıyordu naaptıysa artık.

Yanlış anlamayın ama internet kafe sahibi neden RTX 3080 verip 3060 alsın ki?
Bilgisayarcısı da var cünkü adamın orada satacak muhtemelen.

Test etmeden alma, elinde kalmasın. Ama ben olsam almazdım zira bir ara kuzende 1050TI vardı. Kafede 1050TI ile oynayamadığım oyunu kuzenin 1050TI si ile oynuyordum. Adamın sisteminde LoL bile oynanmıyordu naaptıysa artık.
Test edeceğim zaten sorun yok da ne gibi bir problem olabilir diye düşünüyorum.

@BerkayZ87 hocam siz ne düşünüyorsunuz? Bir ara ekran kartı değiştirip duruyordunuz yakın takipteydim ben de belki bilgi sahibisinizdir. 🙂

Anladım açıkçası 2 gün önce mining çıkması RTX 3080 bir ekran kartı aldım. Satıcı her şeyiyle anlattı mining yaptığı odayı gösterdi faturasını da gösterdi toplu 20 kart almış 6 ay önce. Bu şekilde gösterdi bana uygun fiyata bıraktı ben bu kumarı oynadım. Yeri yurdu belliydi dükkanın eğer size de bu şekil bir güven veriyorsa kumar oynanabilir. Bu gibi elran kartının kısa zaman içinde çok fazla yorulacağı işler VRAM arızaları MOSFET şişmeleri vs. daha sonra patlak verecek hatalara sebebiyet verebiliyor.

Bilgisayarcısı da var cünkü adamın orada satacak muhtemelen.

Test edeceğim zaten sorun yok da ne gibi bir problem olabilir diye düşünüyorum.

@BerkayZ87 hocam siz ne düşünüyorsunuz? Bir ara ekran kartı değiştirip duruyordunuz yakın takipteydim ben de belki bilgi sahibisinizdir. 🙂
İnternet cafeler eskisi gibi canlı değil. Buda elindeki kart ile mining yapıp kartın ciğerini sökmüş olabilir. Performansı düşmüştür yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı