İnternet kafeden ekran kartı alınır mı?

Onla hiçbir alakası yok o bilgisayarlar her gün öyle çok açık kalıp oyun oynanıyor ki bilgisayarlara çok bakmıyorlarda hiçbir işe yaramaz oluyor aynı mining yapılmış kart gibi deneyimlemediğiniz şeye saçma sapan yazmayınız.

Şu an 5. veya 6. sahibi olduğum 8 yıllık HD 7850 kartını kullanıyorum. Ekran kartlarında arabalar gibi uzun süre kullanıldığında performans düşmez. Bakımı düzenli yapıldıysa 2 yıl mining yapılmış kart bile alınır fiyatı cüzi ise.

Almayın aldırmayın kardeşlerim böyle ekran kartlarını kim bilir neler gördü o kart kaç kere bozulup öylesine yapılmaya çalışıldı. Aldıktan sonra direk elinde kalır o kart sıcaklıkla mı dersin kötü performans mı dersin başına gelmeyen kalmaz boş yere kafanı ağrıtmaya değmez.

Ben de internet kafelerde yıllarca kullanılan ekran kartları görmüştüm ve genel olarak hepsi vermesi gereken FPS'i veriyordu. Bir sıkıntısı yoksa eğer bu fiyata alınabilir.

Bu arada 1050 Ti, 1500₺ etmez. Satış sitelerindeki absürt fiyatlara bakmayın. 1500₺ ile sıfıra 1050 Ti alanın aklından şüphe ederim.

350 lira gibi bir fiyata bir sıkıntısı yoksa alınabilir. Kart çok kullanılmıştır fakat mining yapılmış kartlar kadar zorlandığını sanmıyorum. Siz mutlaka almadan önce bir deneyin kartı, taksın bir bilgisayara, afterburner falan kurup oyun oynayın biraz. Performansı sıcaklığı görün.

İnternet kafede bazı kasalardaki ekran kartları yenilendi ve geriye kalan ekran kartını satıyorlar GTX 1050 Ti Gaming X modelini 350 TL'ye satıyorlar kart sağlam bir sorunu yok ama 1500 TL'lik bir kartı 350TL'ye satmaları beni biraz şüphelendiriyor. Sizce almalı mıyım.
350 lira az para değil. O kartlar kim bilir kaç yıldır her gün aralıksız oyun oynamak için kullanıldı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı