İnternet kafeden R5 2600 sistem alınır mı?

ChappieSs

Hectopat
Merhabalar hocam. İnternet kafeden bilgisayar alınır mı? Bir internet kafeyle konuştum.
AMD Ryzen 5 2600, RX580, 16 GB RAM, anakartı hatırlamıyorum ama o da güzel bir parçaydı.
Sanırsam B450 falan.
Bu sisteme 8500TL istiyor mantıklı mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mining'den kurumuştur o kart. Kafelere özel mining yazılımları var, arkada Facebook, YouTube gibi yerlerle takılırken otomatik mining yapıyor o sistemler. Oyuna girdiğin an kapanıyor komut sistemi.

Bu sistemde aynı onlar gibi büyük ihtimalle, satmasının nedeni kafeyi kapatmak değilse riskli.
Genelde mining yüzünden geleceği biten sistemleri satıyorlar akıllı herifler. Lütfen dikkat edin.

Mining'den kurumuştur o kart. Kafelere özel mining yazılımları var, arkada Facebook, YouTube gibi yerlerle takılırken otomatik mining yapıyor o sistemler. Oyuna girdiğin an kapanıyor komut sistemi.

Bu sistemde aynı onlar gibi büyük ihtimalle, satmasının nedeni kafeyi kapatmak değilse riskli.
Genelde mining yüzünden geleceği biten sistemleri satıyorlar akıllı herifler. Lütfen dikkat edin.

Bilmiyordum evet o zaman mantıksız oluyor. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı