deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2019 #21 Börtü Böcük dedi: XP kullanmalarını geçtim işletim sistemi ve tüm yazılımlar korsan. Ve bunun üstünden para kazanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ama elektrik parası var
Börtü Böcük dedi: XP kullanmalarını geçtim işletim sistemi ve tüm yazılımlar korsan. Ve bunun üstünden para kazanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ama elektrik parası var
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 7 Haziran 2020 #22 Ben kendimi bildim bileli hepsi Win7 kullanıyor.
SC7601 Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 29 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #23 XP kullanan internet kafe göreli 6 yılı geçmiştir sanıyorum
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.284 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 10 Haziran 2020 #24 Rufiq Cavadov dedi: Merhabalar. Başlıkta belirtdiğim gibi arkadaşlar. Azerbaycan'da hangi internet kafeye gidersem, hep Windows XP işletim sistemini görüyorum. Bu arada sigara kokusunda internet kafeye gerçi çok az giderim. Genişletmek için tıkla... Azerbaycan´da yaşamadığım için oradaki durumu bilemem ancak İstanbul´da neredeyse 10 yıldır XP kullanan bir internet cafe görmedim.
Rufiq Cavadov dedi: Merhabalar. Başlıkta belirtdiğim gibi arkadaşlar. Azerbaycan'da hangi internet kafeye gidersem, hep Windows XP işletim sistemini görüyorum. Bu arada sigara kokusunda internet kafeye gerçi çok az giderim. Genişletmek için tıkla... Azerbaycan´da yaşamadığım için oradaki durumu bilemem ancak İstanbul´da neredeyse 10 yıldır XP kullanan bir internet cafe görmedim.