Kütüphane bilgisayarları bile daha performanslı o nasıl internet cafeler.Bilgisayarlar baya eski. Hatta RAM'i kontrol ettim. 512 MB yazıyordu.
Kütüphane bilgisayarları bile daha performanslı o nasıl internet cafeler.Bilgisayarlar baya eski. Hatta RAM'i kontrol ettim. 512 MB yazıyordu.
İnanın gerçekten acı vericiKütüphane bilgisayarları bile daha performanslı o nasıl internet cafeler.
Hangi okul orası reis?Okulumdaki kütüphanede 8. nesil i5 mobil işlemci, 8 GB RAM ve SATA 3 SSD'den okuma-yazma olarak daha hızlı olan bir m.2 SSD var. Oralara internet kafe denmez bu devirde.
Bilgi Üniversitesi.Hangi okul orası reis?
Merhabalar. Başlıkta belirtdiğim gibi arkadaşlar. Azerbaycanda hangi internet kafeye gidersem, hep Windows XP işletim sistemini görüyorum. Bu arada sigara kokusunda internet kafeye gerçi çok az giderim.
Lenkeranda Win 7 işledirlere gaga.Bilgisayarlar baya eski. Hatta RAM'i kontrol ettim. 512 MB yazıyordu.
Olabilir. Ama bana denk gelmedi. Merhaba o zaman azeri kardeşim.Lenkeranda Win 7 işledirlere gaga.
Bakıda narmalni klublar var eslinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.