İnternet kafelere gitmeyin

Bir internet kafe üstünden, tüm internet kafeler üzerinden genelleme yapmak ne kadar doğru? Yaşadığım ilde çok nezih internet kafeler var ve öyle tipler de olmuyor. Tamamıyla internet kafenin kötülüğü olduğunu söyleyebiliriz. Bir daha o internet kafeye gitmeyin.

Bir internet kafe üstünden, tüm internet kafeler üzerinden genelleme yapmak ne kadar doğru? Yaşadığım ilde çok nezih internet kafeler var ve öyle tipler de olmuyor. Tamamıyla internet kafenin kötülüğü olduğunu söyleyebiliriz. Bir daha o internet kafeye gitmeyin.

Yok hocam asla gitmem Adana nezih bir yer falan değil lütfen yazmayın berbat bir il ilkokulda kartonun ustune dizilmis ilac kutusu projesi gibi memleket yemin ederim seneye sınava girip kurtulacağım artık.

@Acer Fedaisi tamam da kendi bulunduğun ildeki internet kafeyle tüm internet kafeleri bir tutma. Bulunduğum ilde gayet güzel internet kafeler var. İnternet kafeye gitmem gerekiyorsa oralara giderim ve hiçbir sorun yaşadığımı da hatırlamıyorum.

Yok hocam asla gitmem Adana nezih bir yer falan değil lütfen yazmayın berbat bir il ilkokulda kartonun ustune dizilmis ilac kutusu projesi gibi memleket yemin ederim seneye sınava girip kurtulacağım artık.
Hocam gittiğin cafenin adı ne? Bende Adanada yaşıyorum bıkıyorumdur belki.

İnternet kafelere asla gitmeyin. Sahibinden tut gelen insanlar tamamen afedersiniz iğrenç insanlar. Adana'da gideyim dedim yanımda Valorant oynayan 2 kişi vardı. Konuştukları tek şey alkol sigara vb uyuşturucular. Toplasan ikisi 15 16 yaşında falan. Saçma sapan tuttukları klavye şekilleri boş yere toxic olup küfür edenler ve bir de 7 yaşında Jett oynayan birisi vardı. Karşısı Odin aldığı için küfür ediyordu. Ciddiyim, asla oyun oynamaya gitmeyin. Pişman olursunuz. Hayatımın en kötü 1 saatiydi.

Köşede hiç bilinmeyen bir mahalle internet cafesine giderseniz böyle şeyler yaşamanız gayet normal toxic insanlara gelecek olursak bunlar hayatın her yerinde var sadece internet kafe ortamına özel bir şey değil İstanbul, İzmir, Ankara tarzı bir ilde doğru düzgün bir cafeye giderseniz aradaki farkı anlarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı