İnternet kafeye gitmek istiyorum ama utanıyorum

Bu forumda detaya inmek zorunda mıyım diyorum bende.

Bu forumda detaya inmek zorunda mıyım diyorum bende.
Yahu herkes her bir detayına kadar inip konuşuyor şurada. Konuyu açan dostumuz da kafasında kurduğu soruna çözüm bulmak için konuyu oluşturmuş. Sen de dalga geçermiş gibi "birşey olmaz git" yazıyorsun. Bunu anlamıyorum, bunu soruyorum sana.

Dalga geçmek amacıyla yazmadım, kısaca anlatmak istedim detaya inmek zorunda değilim diyorum ya 2 saattir.

Orda ki herkes senin gibi insanlar zaten çok takılma.

Kız sanalarsa aynen de 1 saatlik açarsan oyun oynarım de 5 dk oyun oyna 1 saatlik daha açtır mis gibi oyun oyna.

Kardeşim neyinden utanıyorsun kim dalga geçsinki artık internet cafeleri bırak dünya eskisi gibi değil herkes önüne bakıyor. Git adamakıllı keyfince oyununu oyna.

Bir şey olmaz git.
Sırf mesaj atmak için atıyorsan yazma kardeş. Adam nasıl işlediğini de sormuş farkettiysen "bir şey olmaz git" çok sade olmuş sanki.

Ben bu şekilde yardımcı olabiliyorum isterse başkalarının cevabını okur. Detayına inmek zorunda mıyım?
Adam sorduysa ve yazacaksan evet zorundasın.

Çok teşekkürler cesaretimi topladığım bir gün gideceğim.

Sene 2008-2009 internet cafede flash belleğe ayıplı videolar depoluyordum evde internet yoktu. Utanacak ne var ben utanmadıysam sen hiç utanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…