İnternet kafeye gitmek istiyorum ama utanıyorum

Bu forumda detaya inmek zorunda mıyım diyorum bende.
Yahu herkes her bir detayına kadar inip konuşuyor şurada. Konuyu açan dostumuz da kafasında kurduğu soruna çözüm bulmak için konuyu oluşturmuş. Sen de dalga geçermiş gibi "birşey olmaz git" yazıyorsun. Bunu anlamıyorum, bunu soruyorum sana.

Yahu herkes her bir detayına kadar inip konuşuyor şurada. Konuyu açan dostumuz da kafasında kurduğu soruna çözüm bulmak için konuyu oluşturmuş. Sen de dalga geçermiş gibi "bir şey olmaz git" yazıyorsun. Bunu anlamıyorum, bunu soruyorum sana.

Dalga geçmek amacıyla yazmadım, kısaca anlatmak istedim detaya inmek zorunda değilim diyorum ya 2 saattir.

Merhaba arkadaşlar, evde canım çok sıkılıyor ve hiç arkadaşım yok. Evde oturmaktan resmen asosyal oldum. Eskiden laptopum vardı ve 2-3 oyun oynardım, ama laptopum bozulalı 3 sene falan oldu. O zamandan beri hiç laptopta veya bilgisayar da oyun oynamadım. Canım çok sıkıldığı için internet kafeye gitmek istiyorum ama aşırı utanıyorum. Oynadığım oyunların kontrollerini unuttum ve oynadığım oyunlardan dolayı dalga geçerler mi? Ayrıca görünüşüm yüzünden ve sesimden dolayı genellikle kız sanılıyorum gittiğimde bana garip garip bakarlar veya laf atarlar diye korkuyorum. Ayrıca hayatımda daha önce internet kafeye gitmediğim için sistem nasıl işliyor bilmiyorum, mesela masa nasıl açtırabilirim veya bilgisayarda istediğim oyunlar nerede duruyor. Tavsiye verirseniz sevinirim.
Orda ki herkes senin gibi insanlar zaten çok takılma.

Merhaba arkadaşlar, evde canım çok sıkılıyor ve hiç arkadaşım yok. Evde oturmaktan resmen asosyal oldum. Eskiden laptopum vardı ve 2-3 oyun oynardım, ama laptopum bozulalı 3 sene falan oldu. O zamandan beri hiç laptopta veya bilgisayar da oyun oynamadım. Canım çok sıkıldığı için internet kafeye gitmek istiyorum ama aşırı utanıyorum. Oynadığım oyunların kontrollerini unuttum ve oynadığım oyunlardan dolayı dalga geçerler mi? Ayrıca görünüşüm yüzünden ve sesimden dolayı genellikle kız sanılıyorum gittiğimde bana garip garip bakarlar veya laf atarlar diye korkuyorum. Ayrıca hayatımda daha önce internet kafeye gitmediğim için sistem nasıl işliyor bilmiyorum, mesela masa nasıl açtırabilirim veya bilgisayarda istediğim oyunlar nerede duruyor. Tavsiye verirseniz sevinirim.

Kız sanalarsa aynen de 1 saatlik açarsan oyun oynarım de 5 dk oyun oyna 1 saatlik daha açtır mis gibi oyun oyna.

Kardeşim neyinden utanıyorsun kim dalga geçsinki artık internet cafeleri bırak dünya eskisi gibi değil herkes önüne bakıyor. Git adamakıllı keyfince oyununu oyna.

Bir şey olmaz git.
Sırf mesaj atmak için atıyorsan yazma kardeş. Adam nasıl işlediğini de sormuş farkettiysen "bir şey olmaz git" çok sade olmuş sanki.

Ben bu şekilde yardımcı olabiliyorum isterse başkalarının cevabını okur. Detayına inmek zorunda mıyım?
Adam sorduysa ve yazacaksan evet zorundasın.

@pradaheels

Güzel dostum, hiç utanılacak bir şey yok. Bizde de oluyor çekingenlik işi fakat üstüne gitmek gerekiyor. Kim laf söyleyebilir sana? Bazen kavgadan korkmamak gerekir. Sizin kafanızda olmayan, işi gücü serserilik olan kesime karşı bir tokat vurup hak ettiğini vermek lazım.

Haricinde gidip bilgisayarı aç, direkt olarak açılış ekranı geliyor zaten. Sağ tık ile ne kadar süre açacaksan ona bas dostum. Eğer ki süresiz oturmak istiyorsan "masa açma isteği gönder" yazısına tıkla. Oyunlar ve uygulamalar gibi klasörlere ayırıyorlar programları. Oradan istediğin oyuna girer oynarsın.

Bir sorun olursa yazabilirsin ya da eğer için rahatlamadıysa yazabilirsin. Tekrar yardımcı olacağım.

Demek ki unutmuş ve bizlerden yardım istiyor. Detayına kadar inip düzgün bir şekilde anlatsana adama. Ne diye "bir şey olmaz git" yazıyorsun? Çok yardımcı oldun, helal olsun sana.

Çok teşekkürler cesaretimi topladığım bir gün gideceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı