İnternet kafeye sistem ve ekipman önerisi

standlarının masa dan masaya aktarımı daha rahat
Ram slotu durduk yere bozulmaz. 4 slot için MSİ B450-A modeline bakın. Daha doğrusu bozulmaz. RX590+ 1080P ve 2K ‘da iş görür.
1080 p +144 herz için 590 yeterlı ileride Üst katı internet bolumunu ıptal edip 4 k oyun için 10 masa yapabılırım.
standlarının masa dan masaya aktarımı daha rahat

1080 p +144 herz için 590 yeterlı ileride Üst katı internet bolumunu ıptal edip 4 k oyun için 10 masa yapabılırım.
Hemde Standlar ıstenılen boya göre şekıllene biliyor . Pekı bu Direksiyon seti için 2 tl Saat başı talep etsem İstek görurmü ?

Normal de saati kaç tl?

O7
Suan Rakıplerımden masalarım bi tık eskı kaldıgı ıcın 2 tl Tadılattan sonra 3 tl yapıcam Rakıplerım 3.5 tl
Benim gittiğim bi Cafe vardı. Saati 2.5 144 hz monitöre sahip 1060 3 gb lı sisteme sahipti. Genelde tıklım tıklımdı sıra beklerdik. Eğer dediğin gibi bi Cafe ortaya çıkacaksa 3 tl ye iyi işler. Ben de gelirim ziyarete.

Allahın İzni Alnımızın akıyla tadilata girip çıkarsak her ay turnuva fln yapabilirim ilgiye gore reklam amaçlı.
Genel olarak bir sonuca vardım herkeze Teşekkür ederim.

Ryzen 5 1600 revızyon 2 işlemci 600 tl

Msı yada Gıgabayt b450 4 ram slotlu 500 tl

16 gb 3000 mhz ram 500 tl corsair venegance serisi
duruma göre rgb secebilirim indirimler ne durumda olacak bilmiyorum.

Rx 590 8 gb Nitro special edition 1390 tl

Psu 300 350 tl arası

Viewsonic 144 hz 23.6 inc curvet 1000 tl

Toplamda 4340 tl x35 151900 indirimle 145e kadar düsebilir diye düsünüyorum.

2 adet logitec direksiyon seti ve stand alırsak bu iş tamamdır.
Herkeze teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Rica ederim.

Dostum 29 kasımda black friday indirimi olacak o indirime denk getirirsen büyük ölçüde kâr edebilirsin diye düşünüyorum ve ekran kartlarını amazon.com dan almanı öneririm.

Hangi şehirde açacaksınız?
Antalyadayım ama istanbula gidip alacagım
Dostum 29 kasımda black friday indirimi olacak o indirime denk getirirsen büyük ölçüde kâr edebilirsin diye düşünüyorum ve ekran kartlarını amazon.com dan almanı öneririm.
İstanbul dan toptancılardan alıcam yani n11 deki firmaların bir çogu istanbulda İndirimi yüz yüze alıcam canlıyı görünce fiyattlar baya inecektır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…