İnternet kapsama alanı nasıl arttırılır?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Modemin hemen yanında üç kere hız testi yaptım. Çıkan sonuçlar: 7.63 Mbps, 83 ping; 4.72 Mbps, 22 ping; 7.36 Mbps 20 ping. Modemden biraz uzaklaşınca bu hızlar daha da azalıyor. Hele bilgisayarda 0.80 Mbps falan veriyor. Nasıl internetimi hızlandırabilirim? Bir de modemin çekim gücünü nasıl artıracağım ev küçücük ama hiç çekmiyor her yerde 10 Mbps falan çekmesini istiyorum. Çok az uzaklaşınca bile hemen hız düşüyor.

Modemin yanındaki internet hızınız çok düşük. Paketiniziin hızı nedir?

Modemin hemen yanında üç kere hız testi yaptım. Çıkan sonuçlar: 7.63 Mbps, 83 ping; 4.72 Mbps, 22 ping; 7.36 Mbps 20 ping. Modemden biraz uzaklaşınca bu hızlar daha da azalıyor. Hele bilgisayarda 0.80 Mbps falan veriyor. Nasıl internetimi hızlandırabilirim? Bir de modemin çekim gücünü nasıl artıracağım ev küçücük ama hiç çekmiyor her yerde 10 Mbps falan çekmesini istiyorum. Çok az uzaklaşınca bile hemen hız düşüyor.
10 mbps ne o internetle nasıl bu konuyu açıyorsun acilen müşteri hizmetlerini ara ve 20 30tl farklarla hızını 100mbpsye çıkarttır.

15 MBPS kullaniyorum, TPLink mesh sistemleri var yuvarlak. 3 tane paket halinde aldik, 3 katli evde her kata bir tane koyduk. Asiri mi asiri iyi.

Alt yapi olmadigi icin antenli kullandigimiz hâlde her katta 15MBPS aliyoruz.

15 MBPS kullaniyorum, TPLink mesh sistemleri var yuvarlak. 3 tane paket halinde aldik, 3 katli evde her kata bir tane koyduk. Asiri mi asiri iyi.

Arkadaşlar bir ben mi garipsiyorum? 15mbps hız nedir aklım almıyor.

Hocam moderatörler başlığı yanlış yazmış. Ben aynı zamanda internetimi de hızlandırmak istediğim için konuyu açmıştım. 16 Mbps internette 4 Mbps almak saçmalık.

Arkadaşlar bir ben mi garipsiyorum? 15mbps hız nedir aklım almıyor.
Alt yapi yok arkadasim, ilce disinda yasiyorum. Bu hizla remote isimi sikintisiz yapabiliyorum. 4K video da izleyebiliyorum. Yetiyor bana.

Hocam 16 Mbps hızla ancak yazdıgınız hızları alabilirsiniz. 16 Mbps için kablo ile bilgisayarınıza bağlamanız gerekir. 1000MBPS hızlarin oldugu donemde ailenizi ikna edip daha yüksek bir pakete geçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı