Umarım çözerler hemen çünkü altyapı sorgulamasında ve internet bağlanınca 65 alıyorken şu an 55`i bile geçemiyorum böyle saçmalık olamaz. 50 vereceklerseydi baştan verselerdi neden sonradan böyle uğraştırıyorlar anlamadım yani. Ve de bende her şey aynı ping ve upload sıkıntı sadece indirme hızında 10-15 Mbps düştü gittikten sonra. Türk Telekom saha ekiplerine ilettim dedi destek kaydına bakan kişi ve internet düzeldi düzelmesine de hızımı aşırı şekilde düşürdüler normalde ben 1 haftaya yakındır hiç kopma yaşamadım ve sabit 65 alıyordum.
Ben 1 haftadır 65 Mbps sabit alıyorum hiç kopma olmadan ama? 1 hafta sonunda mı kopma yaşandı bir anda ve 50`ye düştü hızım?
Eki Görüntüle 1898589
Netspeed:
Eki Görüntüle 1898590
Türknet:
Eki Görüntüle 1898593
Normalde sizde de maksimum hız olarak 61 alıyordum şu an sizin sitenizden altyapı sorgulaması yapınca 50 veriyor yani şaka gibi. Geçmeden önce altyapı sorgulaması yaptığımda bana 61 sundunuz ve 65 alıyordum rahat şekilde 1 hafta boyunca hiç kopma olmadan neden şimdi 50`ye düştü? Hat değerlerimde de hiçbir sıkıntı yok böyle olmaması lazım.
Yeni destek kaydı açtım (66340533) bakalım ne diyecekler. Eğer maksimum alabileceğiniz hız 50 Mbps yükseltirsek kopma yaşanır derlerse direk Netspeed ya da Millenicom geçeceğim.