İnternet konusunda şanslı mısınız?

Şu anki internetim 16 Download 3.80 Upload ama yakın zamanda binaya gigafiber kutusu geldi tabii daha bağlamadılar ve türk telekom taahhüt'üm var yani şanslı mıyım değil miyim bilemiyorum çok arası

100 Mbit paketimde vadedilen hızın neredeyse tamamını kullanabiliyorum. İnternet trafosu oturduğum sitede olduğu için ping sabit 1 ms. Son derece memnunum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-01 143344.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-06-01 143344.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 56
100 Mbps Download 8 Mbps Upload kullanıyorum. 139,90 Tl ödüyorum. Ev kiralarken en önemli kriterlerimden biri internet altyapısıydı. Neyse ki şansım yaver gitti ve fiber altyapısı bulunan bir ev bulabildim. FTTH değil ama buna da şükür. :D

140 TL'ye TurkNet'ten 130/20 alıyorum. Hız düşmesi sorunu yaşamadım bile, keşke GigaFiber gelse de hemen geçsem. Çok çok avantajlı gerçekten.

Bugün ülkenin küçük bir kısmı dünya standartlarının çok üstünde internete sahip öteki kısmı da 12-50 arasında hızlarla gidiyor. Ben bu internete sahibim. Aşırı da memnunum ama kime sorsam haberi bile yok. Sizlerde durum ne?
Eki Görüntüle 1405796

Bilinmeyen bir gezegende mi yaşıyorsunuz? Yaşadığınız yere gelebilmek için ne yapmamız lazım? Resmi yollar mümkün değilse alternatif yöntemlerle gelinebiliyor mu oraya? Ümraniye cumhuriyetinde Mbps zor görüyoruz, Gbps de ne ola ki? 🤒🤕

Bilinmeyen bir gezegende mi yaşıyorsunuz? Yaşadığınız yere gelebilmek için ne yapmamız lazım? Resmi yollar mümkün değilse alternatif yöntemlerle gelinebiliyor mu oraya? Ümraniye cumhuriyetinde Mbps zor görüyoruz, Gbps de ne ola ki? 🤒🤕

Bayrampaşa'da oturuyorum gel buyur açayim sana interneti sen de faydalan. :D
GigaFiber bugün geçtim. 50/30 alıyorum.

GigaFiber'e geçmemişsindir. GigaFiber 1000/1000 olunca oluyor. Sen öncelikle bir CAT6 kablo al. Ama internetin GigaFiber değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı