İnternet kopmasını önleyen program var mı?

Alien99

Decapat
Üst kat wirelessten bağlaniyorum. Sinyal gücü çok iyi onda sorun yok ama 30 dk bazen 15 dk gidip geliyor. Ardından 10 saniye içinde geri geliyor. Benim isteğim oyundayken düşmemek yani bunu önleyen bir program var mi? Lütfen konunun uzmanlari yorum yaparsa sevinirim.

Üst kat wirelessten bağlaniyorum. Sinyal gücü çok iyi onda sorun yok ama 30 dk bazen 15 dk gidip geliyor. Ardından 10 saniye içinde geri geliyor. Benim isteğim oyundayken düşmemek yani bunu önleyen bir program var mi? Lütfen konunun uzmanlari yorum yaparsa sevinirim.
Bir kere oyun oynuyorsanız Wireless kullanmanız hata. Bir de üst katta. Çekin kablo pingsiz kullanın.

Bir kere oyun oynuyorsanız Wireless kullanmanız hata. Bir de üst katta. Çekin kablo pingsiz kullanın.
Arkadaşın dediğinin doğruluk payı var ama siz bilirsiniz :D
Bu arada Repeater kullanabilirsiniz. İşe yarayabilir.
Şöyleki sinyal sorunu yok full çekiyo aralikli internet gidiyo. Sinyalle alakali bi durum değil. Modemde sanırım sorun. Yanliz şöyle durum var bende wireless adaptör vardi bu aği görmüyor sadece laptop wireless'i aği görüyor. Bunun nedeni ne ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem komşunuz size internet şifresini gönüllü verdi, direk kablo çek evine. Ha, gönüllü vermemişse kimsenin netini kullanmaya hakkın yok.

Madem komşunuz size internet şifresini gönüllü verdi, direk kablo çek evine. Ha, gönüllü vermemişse kimsenin netini kullanmaya hakkın yok
Tamam kabloda çekerim ondada sıkıntı yok. Şuan elimizdekilerle çözmeye çalişiyorum.
@@Heinz.Guderian
Gönüllü verilse dahi ev interneti paylaşımı yasaktır. Hem veren, hem alan kişi olarak başınız derde girebilir.
Tamam ben o yasaklari kabul ediyorum. Konuyla ilgili bilgin var mi ? Bilginiz yoksa gelipte burda kural öğretmeye kalkmayın bana. Neyin ne olduğunu biliyorum.

@@Silinen üye
Fark ettiyseniz birisini etiketleyip yorum yazdım. Yani "Dayı" isimli arkadaşın eksik bilgisini tamamladım. Onun dışında size böyle bir şey demek yerine (bu tepkiyi alacağımı bildiğim için) direkt konuya yorum yapmamayı tercih ediyorum. Eğer yardım almak istiyorsan daha doğru bir üslup takınmanız gerek. Ama doğru "bana bir şey öğretme" havasındayız değil mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı