İnternet kullanan her program açışımda internetim gidiyor yardım..

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ya ben bilgisayarda ne zaman interneti kullanan bir program açsam internetim gidiyor herhangi bir indirme vs. yapmamasına rağmen. Mesela BitTorrent açıyorum internetim felç hiç bir siteye oyuna vs. giremiyorum. Origin açıyorum internet felç BF3'tegiremiyorum Battlelog olayı yüzünden, Steam açıyorum internet yine felç, League of Legends'tan oyuna giriyorum oyun başlarda açılmıyor 2-30 kez Google chrome'u aç kapa yaparak internetin gelmesini bekliyorum ancak o zaman giriyor League of Legends oynarkende... Yok mu bunun bi çaresi uydunet 3 Mb sınırsız kullanıyorum download hızlarım felan hepsi normal ayrıca aynı ağdan farklı bi cihazda böyle bi durum olmuyor mesela iPad'den girebiliyorum gayet normal bi şekilde. Teknik servisi aradım hiç bi sorun yok dediler modemimi resetlediler ilk başlarda düzeldi sandım origin açtım tak diye gitti şuan hiç bi şey yapamıyorum çıldırmak üzereyim bunun bi çözümü yok mudur?

- - - Güncellendi - - -

Ya çok çekiyorum çıldırmak üzereyim sürekli kopuyor Skype'tan arama felan yapabiliyorum ama gidip duruyor internet bi geliyor bi gidiyor anlamadım servisi aradım sorun yok dediler, iPad'de çalışıyor normal, laptoptada çalışıyor normal ama bilgisayarda sürekli kopuyor son 3 gündür nedenini anlamadım bi virüs'ten kaynaklı olabilir mi? Lütfen yardım edin......

Bu sorun bir zamanlar benim de başımı çok ağrıttı.

Ben kablosuz internet kullanıyordum ve berbat bir internetim vardı.
Kablolu internete geçip anakartımın sürücüsünü güncelledim ve hiçbir sorun kalmadı.

Eğer sende kablosuz kullanıyorsan mümkünse kabloluya geç. Kablosuz ağ alıcın yeterince iyi değil ise daha iyi bir çubuk bulabilirsin.

Bak eğer kota sınırın düşük ve çok şey indirdiysen önlem amaçlı internet hızını birden çok aşağılara çekiyorlar ve daha fazla internet kullanımını engelliyorlar.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı