İnternet kullanılan SIM kartının adı ne?

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar arkadaşımda adını bilmiyoruz ama galiba data hattı var. Kendisi de adının ne olduğunu bilmiyor, internet SIM kartı olduğunu söyledi. Sadece internet kullanabiliyorsun SIM kartı şeklinde. Bunun adı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi servis sağlayıcının kartı?

Eşkart Turkcell'in kullandığı bir sistem aynı numara üzerinden kullanıyor biri aktifken diğeri arama alamıyor öyle bir durumu mevcut her yerde bulunmuyor ama o SIM kart

bende çift hat kullanıyorum birisi sadece internet. Taşınabilir internet diyerekten teknosa'dan almıştım turktelekom altyapısı kullanıyor. Aynı şekilde sim kartı.

bende çift hat kullanıyorum birisi sadece internet. Taşınabilir internet diyerekten teknosa'dan almıştım turktelekom altyapısı kullanıyor. Aynı şekilde sim kartı.
Modemli mi sizinki?

Cep magnet kullanıyoruz biz aynı mantıkta odur herhalde.
Onu hiç duymadım ama her yerde kullanabilir miyim onu alsam?

Hangi şebeke oluyor telefonun üst kısmında internet kullanımın da.
SIM kartları şebeke ile bağlantı kurar. Üzerinden bize verilen paket ne ise onu kullanıyoruz. Sadece data olabilir paket anlaşması ile.
Ben o işlerden pek anlamıyorum arkadaşım da benim gibi anlamaz. Sevgilisi başka ilde yaşıyor buraya geldiğinde getirdi sim kartı şeklindeydi ve sadece internet kullanılabiliyor bildiğim tek şey bu kadar. Sevgilisine sorduk modemsiz Data Hattı dedi şubeye gidip sorduğumda görevli kadın biz galiba öyle bir şey satmıyoruz dedi.

Son düzenleme:
Modemli mi sizinki?

Ben o işlerden pek anlamıyorum arkadaşım da benim gibi anlamaz. Sevgilisi başka ilde yaşıyor buraya geldiğinde getirdi SIM kartı şeklindeydi ve sadece internet kullanılabiliyor bildiğim tek şey bu kadar. Sevgilisine sorduk modemsiz Data Hattı dedi şubeye gidip sorduğumda görevli kadın biz galiba öyle bir şey satmıyoruz dedi.

O şekilde Turkcell Superbox veriyor neticede içinde SIM kartı var ve data veriliyor.

Evet istediğin yerde kullanabilirsin biz yurtta kullanmak için almıştık 300GB 600TL gibi bir fiyatı vardı yanında modem alabiliyorsun ama biz telefona takıyoruz.

Modemli mi sizinki?
Satıcı isterseniz modem verebilirim dedi ancak ben telefonuma takacağımı söyledim. Eğer ki alırken modem şartı yoksa gidip taşınabilir internet istiyorum deyin. Çünkü bazı çalışanlar gerçekten hiçbir şey bilmiyorlar. Birde faturalı yaptırırsanız efso bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı