Çözüldü İnternet kullanılmaz hale geldi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xagony

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Öncelikle selamlar arkadaşlar, bugün VPN'imin mobil sürümü bilgisayarla uyumsuzluk yaşadığı için internet ayarlarına girmeye karar verdim. Çok da anlamam Windows 11 arayüzünden. Maalesef ki cahilce bir harekette bulunarak paylaşım ayarlarını vs. kurcaladım. Daha sonra internet erişimi isteyen tarayıcı dışındaki bütün uygulamalarım kullanılamaz hale geldi. (aralarında Spotify, Discord ve web sitelerinin ezici çoğunluğu bulunmakta.) İnternet erişimi yokmuş gibi davranmaya başladılar. Bu ayarları / aygıtları sıfırlayabiliyorsak nasıl yapıyoruz? Yoksa da başka bir çözümü var mı? Gerçekten ne yaptığım hakkında en ufak bir fikrim yok. Cahillik ettim. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Çözüm
Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlayıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Not: Bu sıfırlama yalnızca ağ ayarlarını/bağdaştırıcılarını sıfırlar. Mevcut Windows'unuz veya Windows ayarlarınız (ağ hariç) sıfırlanmaz.

Ek olarak modem arayüzünden de bir değişiklik yaptıysanız modemi de resetlemeniz gerekebilir.

Windows 11'de ağ ayarlarını nasıl sıfırlayacağınız hakkında bilgi edinmek için:
Not: Bu sıfırlama yalnızca ağ ayarlarını/bağdaştırıcılarını sıfırlar. Mevcut Windows'unuz veya Windows ayarlarınız (ağ hariç) sıfırlanmaz.

Ek olarak modem arayüzünden de bir değişiklik yaptıysanız modemi de resetlemeniz gerekebilir.

Son düzenleme:
Çözüm

Teşekkürler dostum çalıştı. Aynı zamanda modemede reset atmam gerekti. Tekrardan teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı