Maalesef hizim 400 u gecmiyor ve tabikide zamlarGigafiber'den neden bu hızlara düştüğünüzü sorabilir miyim?
Maalesef hizim 400 u gecmiyor ve tabikide zamlarGigafiber'den neden bu hızlara düştüğünüzü sorabilir miyim?
400 bile çok büyük bir hız. Ayrıca sizin ne kadar oldu ki? 249 tl yapan zam TT altyapısına geldi diye biliyorum.Maalesef hizim 400 u gecmiyor ve tabikide zamlar.
230 tl400 bile çok büyük bir hız. Ayrıca sizin ne kadar oldu ki? 249 tl yapan zam TT altyapısına geldi diye biliyorum.
TT da 100 MBPS i 270 TL olduğunu düşünürsek 400 için o fiyat çok çok iyi. Tabii ki sizin maddi durumunuza bağlı. Hız sorunu için de @500498 @TurkNet Destek Ayşegül.230 TL.
En son ne zaman zam yaptı PoyrazNet? Sormamın sebebi fiyatlarının piyasaya göre ucuz olması.Ben poyraz kullanıyorum memnunum. Bazen sıkıntı çıkıyor ama müşteri hizmetleri ile hallediliyor
Valla bende bilmiyorum kasımda geçtim hala aynı fiyat hocam. 105 TL ödüyorum modem kirası ile. Daha mesajda gelmedi zamla ilgili.En son ne zaman zam yaptı PoyrazNet? Sormamın sebebi fiyatlarının piyasaya göre ucuz olması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.