İnternet Kutusundan Daireye İnternet Çekmek

DeliForce

Kilopat
Daha fazla  
İnternet kutusundan daireye internet çekmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum hızım çok düşük 24Mbit Süperonline VDSL paket kullanıyorum ama bir türlü 20Mbit'i bile göremedim. LOL, CS:GO vs Multiplayer gibi oyunlarda Pingim sabitken birden fırlıyor yukarı. Altyapı 50Mbit destekliyor 1.kattayız bina eski değil ama Süperonline'yi arayınca evinize gelen internet kablosunda bir sorun olmadığı ama binanın yapısında sorun olduğunu söylediler ben de böyle bir karar verdim. Bana ne yapmam gerektiğini ve neler alamam gerektiğini söylerseniz çok iyi olur. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde daha beter, binamızda kutular tükendi yani şu an ben kablolu bağlatamıyorum üstüne üstlük türk telekomun rezil altyapısı! Wi-fi ile bağlanmamıza rağmen 10 dk'de bir kesiliyor internet. Uçak geçince ful gidiyor, bir gün gelip, 2 gün gelmiyor.
__
Kablolu her zaman iyidir. Cat6 kablo kullanın internet paketiniz iyi olsun tamamdır.
Kutu için ise internet servis sağlayıcılarıyla görüşün.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı