rascoln06
Centipat
Merhaba arkadaşlar dün akşam şiddetli yağmur sonucunda şimsek çakınca bir anda modemin adaptörü patladı bende yeni bir adaptör ile değiştirdim modemi tekrar çalıştırdım ama internet bağlantısı yok ADSL ışığı biraz yanıp söndükten sonra gidiyor bir dakika sonra tekrar yanıp sönüp gidiyor bu şekilde devam ediyor dün geceden beri internet ışığı ise hiç yanmıyor müşteri hizmetleri yardımcı olmadı sadece arıza kaydı oluşturdu ve modem 10dakikada bir kendini kapatıp yeniden başlatmaya başladı farklı bir modem denedim onda da ADSL ışığı binde bir yanıp sönüyor. Ne yapmam gerekli sizce ne olmuş olabilir nasıl düzeltebilirim acaba modem mi bozuldu yoksa santral kaynaklı bir sorun mu?
Ayrıca modemim çok eskiydi yaklaşık on senelik yeni bir modem düşünüyorum ilerde VDSL'e geçersem diye VDSL modem alsam ADSL çalıştır mı? Ayrıca 5GHz destekli mi almam faydalı olur uygun fiyatlı F/P ürünü tavsiyelerinizi verebilirsiniz 200TL civarı alabilir miyim yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ayrıca modemim çok eskiydi yaklaşık on senelik yeni bir modem düşünüyorum ilerde VDSL'e geçersem diye VDSL modem alsam ADSL çalıştır mı? Ayrıca 5GHz destekli mi almam faydalı olur uygun fiyatlı F/P ürünü tavsiyelerinizi verebilirsiniz 200TL civarı alabilir miyim yardımlarınız için teşekkür ederim.