İnternet nasıl daha performanslı kullanılabilir?

İnternetim çok kötü çekiyor, herhangi bir yöntem var mı daha iyi yapmak için?

Yönetim paneline girip modeminin en son sürüm Firmware'ini atar yüklersin mesela, veya Google, Cloudflare gibi DNS leride deneyebilirsin çok çok hafif fark eder. Bilgisayar ise Ethernet kablosu alır onunla bir şeyler yaparsın. Dışında pek de yapacak bir şey yok.

Kötü çekmesinden kasıt Wi-Fi sinyalinin az olması mı yoksa internet hızınızın az olması mı?

Eğer sorun internet hızınızın az olması ise, özel DNS kullanabilir ve tarayıcı üzerinden yapacağınız indirmeler için IDM gibi yazılımlar kullanabilirsin. Bunların dışında internet tarifenizi yükseltmekten başka seçeneğiniz kalmıyor.

Eğer sorun Wi-Fi sinyalinin az olması ise en basit ve garanti çözüm kablolu internettir. Özellikle masaüstü bilgisayar kullanıyorsan bu yöntemi kullanmanı mutlaka öneririm. Eğer sorunu yaşadığın cihaz kablo bağlayamadığın veya bağlamak istemediğin bir cihaz ise bu durum da yapılacak bir şey ne yazık ki yok. Tek seçenek modeminiz eski ise, yeni kaliteli bir modem almak olur.

İnternetim çok kötü çekiyor, herhangi bir yöntem var mı daha iyi yapmak için?

Kablo ile bagla olmadı sunu izle belki yardımcı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı