İnternet nasıl hızlandırılır?

mus4gun

Decapat
Daha fazla  
Evimdeki internet sıkıntısından artık sıkıldım ve çözüm yolları aramaya başladım. Şu anki internet hızım Max 10 Mbps. Evimde internet Max 76 Mbps destekliyor. Şu anda güzel kampanya varsa geçebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Modemim çok eski (neredeyse 10 yıllık) bunu da değiştirebilirim yeni internet sağlayıcısına geçersem. Onun haricinde ev planını altta paylaştım. Wi-Fi menzil arttırıcı öneriniz varsa onları da alabilirim.

Attığım planda "m" yazan yerde modemim var ve yerini değiştirmem biraz zor olur.
Boyalı dikdörtgenler çalışma yaptığım yerler.
Yıldız işareti olan yerlerde menzil arttırıcı takabileceğim prizler.

Ülkemizde internet tamamen şans. TurkNet fiber varsa bulunduğunuz yerde bir deneyin genelde sorunsuzdur.

Maalesef yok. Altyapım maksimum 76mbps destekliyor
Bendede aynı dert var. 50mbps destekliyor sözde ama alabildiğim maks 40. yinede turkneti bir deneyin hocam memnun kalmazsanız iptal edersiniz iptal ücreti vs yok zaten.

Türknet ciddi zam yaptı aylık 250 lira vermek istemiyorum. Zaten maksimum 76 veriyor. Onun yerine diğer operatörlerde daha ucuz fiyata alırım diye düşünüyorum

Hocam dediğim gibi deneyin bir kaç operator hangisinde sorunsuz stabil hız vs kullanıyorsanız o şekilde tercihinizi yapın. Superonline kullanırken bazen gün içinde kopma oluyordu o nedenle TurkNet geçiş yaptım misal. Tamamen bölgeyle alakalı durum. Denemeniz lazım

Netspeed - Limitsiz Mutluluk Şu paket aklıma yattı eskiden de kullanmıştım netspeedi sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.

Başta belirttiğim gibi modem router önerileriniz varsa beklerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…