İnternet nasıl hızlandırılır?

Evimdeki internet sıkıntısından artık sıkıldım ve çözüm yolları aramaya başladım. Şu anki internet hızım Max 10 Mbps. Evimde internet Max 76 Mbps destekliyor. Şu anda güzel kampanya varsa geçebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Modemim çok eski (neredeyse 10 yıllık) bunu da değiştirebilirim yeni internet sağlayıcısına geçersem. Onun haricinde ev planını altta paylaştım. Wi-Fi menzil arttırıcı öneriniz varsa onları da alabilirim.

Attığım planda "m" yazan yerde modemim var ve yerini değiştirmem biraz zor olur.
Boyalı dikdörtgenler çalışma yaptığım yerler.
Yıldız işareti olan yerlerde menzil arttırıcı takabileceğim prizler.

Eki Görüntüle 1688618

Hocam menzil arttırıcı düşüşü engeller size daha fazla hız sağlamaz diye biliyorum bu yüzden internet paketinizi değiştirmenizi öneririm ve Türk Telekom'dan uzak durmanızı.

150 GB geçmeyeceğin ne malum? Online oyun oynuyorsan, indirme vs. 200 aşıyosun aylık zaten.
150GB'tan sonrası limitsiz oluyor.

Hocam menzil arttırıcı düşüşü engeller size daha fazla hız sağlamaz diye biliyorum bu yüzden internet paketinizi değiştirmenizi öneririm ve Türk Telekom'dan uzak durmanızı.
İnternet paketimi değiştireceğim zaten tahhütün bitmesini bekliyorum. Şuan 85 lira ödüyorum aylık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı