İnternet nasıl hızlandırılır?

Efess1

Picopat
Daha fazla  
Merhaba internet test değerleri:
Ping 5ms
Jitter 1ms
Download 9.5Mbps
Upload 6.8Mbps
Nasıl hizlandirabilirim?
Modem 50Mbps

Ping 5ms
Jitter 1ms
Download 9.5Mbps
Upload 6.8Mbps
Nasıl hizlandirabilirim?
Modem 50Mbps

Ya da bu hız iyi mi? (Ethernet kablo, CAT6 ile kullanıyorum)

Ping 5ms
Jitter 1ms
Download 9.5Mbps
Upload 6.8Mbps
Nasıl hizlandirabilirim?
Modem 50Mbps

Ya da bu hız iyi mi? (Ethernet kablo, CAT6 ile kullanıyorum)
Evinizde bağlanan başka birileri var mı? var ise internet hızında problem yaratabilir. Eğer tek başınıza kullanıyorsanız online bir oyun oynamadığınız sürece bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

Pek de iyi değil hocam hız değerleri hele de başkaları da bağlanıyorsa.
Evinizde bağlanan başka birileri var mı? var ise internet hızında problem yaratabilir. Eğer tek başınıza kullanıyorsanız online bir oyun oynamadığınız sürece bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
5 ms ve 1 jitter gayet iyi Online oyunda sıkıntı çıkarmaz. Sadece download düşük kalmış.

50'den 9.5 Mbps ~%20 kullanıyorsun. 50 Mbps değil de "50 Mbps'a kadar" diyerek kazıklama yapmıyorlarsa modemde ya da sağlayıcıda bir sorun olmalı.

Öyle hızlandırabileceğin yöntem falan yok diyebilirim. QoS ile ping azaltma yapabilirsin en fazla.

Pek de iyi değil hocam hız değerleri hele de başkaları da bağlanıyorsa.
Başka bağlanan 2-3 kişi var

Online oynuyorum çoğunlukla

5 ms ve 1 jitter gayet iyi Online oyunda sıkıntı çıkarmaz. Sadece download düşük kalmış.
Hocam valla aradik müşteri hizmetlerini 2-3 saatliğine baya bı hızlandı sonra gene düştü

50'den 9.5 Mbps ~%20 kullanıyorsun. 50 Mbps değil de "50 Mbps'a kadar" diyerek kazıklama yapmıyorlarsa modemde ya da sağlayıcıda bir sorun olmalı.

Öyle hızlandırabileceğin yöntem falan yok diyebilirim. QoS ile ping azaltma yapabilirsin en fazla.
Hocam valla arayınca 1-2 saatliğine hızlanıyor sonra aynı oluyor tekrar anlamadım bu işi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı