İnternet neden çok yavaş?

mortalxx

Centipat
TurkNet kullanıyorum. Steam'den oyun indirirken bilgisayara boş boş bakmak dışında başka hiçbir şey yapamıyorum. YouTube'den video izleyemiyorum. Haber sayfalarına giriş yapamıyorum vs. bu değerler normal mi yoksa bir anormallik mi var? Superonline 20 Mbps'lik pakete geçmeyi düşünüyorum, bulunduğum lokasyonda fiber mevcut. O ISS'de bu durumla karşılaşır mıyım?

Adsız.png

2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet kullanıyorum. Steam'den oyun indirirken bilgisayara boş boş bakmak dışında başka hiçbir şey yapamıyorum. YouTube'den video izleyemiyorum. Haber sayfalarına giriş yapamıyorum vs. bu değerler normal mi yoksa bir anormallik mi var? Superonline 20 Mbps'lik pakete geçmeyi düşünüyorum, bulunduğum lokasyonda fiber mevcut. O ISS'de bu durumla karşılaşır mıyım?

Eki Görüntüle 933362

Eki Görüntüle 933363
Hocam altyapınızla alakalı bir sorun bence. Ve zaten sağlayıcılar kesin şunu alırsın demiyorlar. Şu hıza kadar çıkar diyorlar. Superonline'ı pek bilmem ama ben Turknet kullanıyorum ve gayette memnunum. 75 Mbps'ye kadar hız alıyorum. Ortalama hep 73 falan. Ping'im de gayet iyi upload da 12 Mbps civarı ve ben de fiber kullanıyorum.

Eki Görüntüle 933362

Eki Görüntüle 933363
Hocam sizin anakarttaki wifi kartında veya wifi dongle da bir sorun olabilir mi? O ping Starlink internetinde bile yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı