PS5 Pro alınır mı?

Mahmutksc

Picopat
Daha fazla  
Yakında zamanda PlayStation 5 Pro alma ihtimalim var. Türkiye'de de oyun platformlarında temsilci bulundurma zorunluluğu getirilme ihtimali varmış. PlayStation fiyatları düşer mi yoksa onu etkilemez mi?

Yakında zamanda PlayStation 5 Pro alma ihtimalim var. Türkiye'de de oyun platformlarında temsilci bulundurma zorunluluğu getirilme ihtimali varmış. PlayStation fiyatları düşer mi yoksa onu etkilemez mi?

Şu an genelge yayınlandı. Çok da bir şey olmayacak bence ama zaman gösterir. Bu olay yok gibi davranacak olursak eğer bana sorarsanız ben PS5 Pro'ya o kadar fark vermektense Slim alırdım.

Bence Slim alın ben o kadar çok fark göremedim.
Hayır o Steam Epic Games'le alakalı oyun servis sağlayıcılarını etkiliycek.

PS Store etkilenir bu durumdan. Sony tarafıda sıkıntıda anlayacağınız üzere.

Şu an genelge yayınlandı. Çok da bir şey olmayacak bence ama zaman gösterir. Bu olay gibi davranacak olursak eğer bana sorarsanız ben PS5 Pro'ya o kadar fark vermektense Slim alırdım.

Sony zaten burada yok Bilkom konsolları getiriyor sadece o yüzden sadece PS Store iyice kazığa döner.

Şu an genelge yayınlandı. Çok da bir şey olmayacak bence ama zaman gösterir. Bu olay yok gibi davranacak olursak eğer bana sorarsanız ben PS5 Pro'ya o kadar fark vermektense Slim alırdım.

Gta6 için alacaktım ama bu gidişte o da yasaklanır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı