İnternet normale göre yavaş

dunkelbrau

Hectopat
Arkadaşlar bundan 2 gün önce Epic Games Launcher'da Rainbow ve GTA'nın bir kısmını indirmiştim hiçbir problem yoktu fakat bu gece saat 12'de başlattığım indirme bu sabah sonunda sadece 15 GB inmişti. Normalde bu sayının 25 falan olması gerekiyordu. Speedtest yaptığımda ise bir her zaman olan

İnternet hızım. Sizce sorun ne?

indirme.PNG

epic ayarlarım.PNG

internet.PNG

Sorun yok hocam. Epic Games aşırı yüklenme sebebiyle hız sınırı koydu 100Mbit hızım var normalde GTA 5 indirirken 400-500 KB hızında indiriyordu. Arada kısıtlamayı açıyorlar arada 0’a falan düşüyor. Yoğunluk sebebiyle yani.

Ben indirirken akşam 0KB-500KB arsında gidip geliyordu dedim ben böyle giderse 2 güne anca indiririm. Sabah bilgisayarı açtım kaldığı yerden devam ettirdim 2MB-2, 5MB arasında gidip geliyordu 6 saatte indirdim geri kalanını yani bu normal internetinle alakalı bir sıkıntı yok yani.

Sorun yok hocam. Epic Games aşırı yüklenme sebebiyle hız sınırı koydu 100Mbit hızım var normalde GTA 5 indirirken 400-500 KB hızında indiriyordu. Arada kısıtlamayı açıyorlar arada 0’a falan düşüyor. Yoğunluk sebebiyle yani.

Bende de 50Mbps olmasına rağmen 600kbps ile indi.

Hocam sizin adınıza üzüldüm. Umarım kısa sürede geçer. Yoksa böyle giderse önümde epey bir yol var. Cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar.

TTNET kullanıyorum ne yazıkki, ve birkaç gündür inanılmaz hız düşüşü var, nedenini anlayamıyorum.50 kbs ile oyun mu iner video mu seyredilir arkadaş?

Hocam sizin adınıza üzüldüm. Umarım kısa sürede geçer. Yoksa böyle giderse önümde epey bir yol var. Cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar.

İndirdim ben ya sadece geceden bıraktım laptopu o kadar. Elektrik faturasını da Epic Games'e yollamayı düşünüyorum :D. Hocam yalnız dikkat edin sakın kapatıp açmayın ne PC'yi ne de Epic Games uygulamasını bir anda gider 30-40 GB’niz üzülürsünüz. Aman dikkat.

Arkadaşlar bundan 2 gün önce Epic Games Launcher'da Rainbow ve GTA'nın bir kısmını indirmiştim hiçbir problem yoktu fakat bu gece saat 12'de başlattığım indirme bu sabah sonunda sadece 15 GB inmişti. Normalde bu sayının 25 falan olması gerekiyordu. Speedtest yaptığımda ise bir her zaman olan

İnternet hızım. Sizce sorun ne?

Eki Görüntüle 568200

Eki Görüntüle 568201

Eki Görüntüle 568202

Epic Games'teki yoğunluk nedeniyle...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı