İnternet hızları normale göre çok daha düşük

• Konuyu başlatan Kaleo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.062
Sorunun internet servis sağlayıcınız ile alakalı. Dediğinize göre komşunuz size göre daha hızlı bir internet servisine sahip. Kullandığınız internet servis sağlayıcısı ya komşunuzun internet servis sağlayıcısından farklı bir altyapı kullanıyor ya da sizlerle uğraşmak istemediklerinden internet hızınıza bakmıyorlar. Önlerindeki ekrandan tek bir tuşa basmaları yeterli. Maalesef, elektrikçi hiçbir şey yapamaz. Ya internet servis sağlayıcınızı değiştireceksiniz ya da müşteri hizmetlerini arayıp yukarıdaki bahsettiğim konuda ısrarcı olacaksınız.
Şüphelendiğim konu da o, komşum internetini yeni bağlattı sayılır ve ekip ile kablolar ile uğraştılar. Şimdi ekip çağırıyorum, parasını veririm diyorum fakat yapamayız elektrikçi çağırın diyorlar.

Sorunun internet servis sağlayıcınız ile alakalı. Dediğinize göre komşunuz size göre daha hızlı bir internet servisine sahip. Kullandığınız internet servis sağlayıcısı ya komşunuzun internet servis sağlayıcısından farklı bir altyapı kullanıyor ya da sizlerle uğraşmak istemediklerinden internet hızınıza bakmıyorlar. Önlerindeki ekrandan tek bir tuşa basmaları yeterli. Maalesef, elektrikçi hiçbir şey yapamaz. Ya internet servis sağlayıcınızı değiştireceksiniz ya da müşteri hizmetlerini arayıp yukarıdaki bahsettiğim konuda ısrarcı olacaksınız.
Altyapı aynı, binaya tek kablo geliyor. Kime inansam bilmiyorum o kadar bezdim. Madem sorun bizde aynı kablodan internet alan komşum neden hızlı internet alıyor aklım almıyor.

Şüphelendiğim konu da o, komşum internetini yeni bağlattı sayılır ve ekip ile kablolar ile uğraştılar. Şimdi ekip çağırıyorum, parasını veririm diyorum fakat yapamayız elektrikçi çağırın diyorlar.
En iyisi bir elektrikçi çağır. Eğer düzelmezse müşteri hizmetlerini ara ve de ki: ''Benim sorunumu çözmezseniz aboneliğimi sonlandırmak zorunda kalacağım. Ücreti neyse ben vermeye razıyım. Eğer sorunum çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.'' Bu kelimeleri ağzından çıkarttığın an ne gerekiyorsa yapacaklarına emin olabilirsin. Durumdan haberdar edebilirsen sevinirim.

Dostlar, sabah müşteri hizmetlerini aradım, sorunu tekrar anlattım ve çözmeyecek iseler tüketici hakem heyetine başvuracağımı belirttim. Elit ekip denilen bir hizmet sunacaklarını ve 1 gün sonra gelip düzelteceklerini söylediler. Bir sorunumu düzelttirmek için 1 hafta boyunca güzel bir üslup ile konuştum, çözmediler. Yani bu ülkede illa kaba mı konuşmak gerekiyor? Anlamıyorum.

Dostlar, sabah müşteri hizmetlerini aradım, sorunu tekrar anlattım ve çözmeyecek iseler tüketici hakem heyetine başvuracağımı belirttim. Elit ekip denilen bir hizmet sunacaklarını ve 1 gün sonra gelip düzelteceklerini söylediler. Bir sorunumu düzelttirmek için 1 hafta boyunca güzel bir üslup ile konuştum, çözmediler. Yani bu ülkede illa kaba mı konuşmak gerekiyor? Anlamıyorum.
Tebrik ederim, dostum. Maalesef ki kaba konuşman gerekiyor. Ceplerinden en az parayı çıkartmayı düşünüyorlar. Mahkemede daha çok para cezası alacaklardı. Tekrardan tebrikler, artık sıkıntısız doya doya kullanabilirsin. Her konuda araya tüketici hakem heyetini sokarsan her işin çözülür. Tekrardan yardıma ihtiyacın olursa yazabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı