İnternet odada düzgün çekmiyor

Hocam internetten baktım öyle bi' şey yok. Bütün iPhone kullananlar sitelerden ölçüyor hızı. Dilerseniz tekrar ölçüp atayım bana çok gerçek gibi gelmedi çünkü.

Hocam bu sefer de farklı siteden yaptım sonuç böyle. Ben yine de alacağım internet yakınlaştırıcısı. Attığım linktekini mi almalıyım yoksa öneriniz var mıdır?

Dosya Ekleri

• IMG_6492.jpeg
    IMG_6492.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 23
Hayır hocam ailemle kullanıyorum. Hatta akşamlara internete 3 kişi falan girdiği için FC 25 oynarken bayağı kasıyor. Gece rahatlıkla oynayabiliyorum.

Eğer internet 2. testteki gibiyse donması normal ama 1. testdeki gibiyse aynı hızda internetim var 7 kişi kullanıyoruz birşey indirmedikçe kasmıyor.

Hocam önerir misiniz yani internet yayıcıyı? Şu siteden de deneyin internet hızını diye önerebilirsiniz deneyebilirim.

Tekrar yaptım böyle hocam.Şuan odadan yazıyorum bi’ sıkıntı yok internette.Niyeyse upload bölümü 0.0 olmuş anlamadım.

Dosya Ekleri

• IMG_6493.jpeg
    IMG_6493.jpeg
    72,4 KB · Görüntüleme: 23
Tekrar yaptım böyle hocam. Şu an odadan yazıyorum bi' sıkıntı yok internette. Niyeyse upload bölümü 0.0 olmuş anlamadım.

Hocam internet yayıcısını alın en iyisi ama kabloluda şöyle oluyor siz bir şey indirirken tamamen 1.8MB hızında indiriyor(site indirme hızına sınır koymamışsa) kablolu en iyisi yani ama kablolu istemiyorsanız ve 3 kişi kullanmanıza rağmen oyun donuyorsa tam şekilde çekmiyor demek ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı