İnternet odaya yetişmiyor

Ömer arda kum

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle şunu söyleyeyim internet cihazları hakkında modem harici hiçbir şey bilmem bu güne kadar da hiç kullanmadım desteğinizi bekliyorum.
Benim odam girişe en uzak olan üstüne ikinci katta olan bir oda modemde girişte.
Benim odamda ise TP-Link AV600 isimli bir cihaz var modemin yanında da ayrı bir cihaz var bunları ben almadım veya ben kurmadım eskiden kalma.
Anladığım kadarıyla bu AV600 o cihaza bağlı o da modeme bağlı.
Ben bu AV600'den hiç memnun değilim sürekli kopuyor normalde hiçbir sorun yok ama çok yük binince 25-30 saniye kopuyor.
Bu arada söyleyeyim bu AV600 bilgisayarıma kablo ile bağlı.
Bu cihazı değiştirmek istiyorum varsa öneriniz alırım.
Yanlış bildiğim varsa veya durumu yukarıda yanlış yorumladıysam onu da düzeltirseniz sevinirim.

Öncelikle şunu söyleyeyim internet cihazları hakkında modem harici hiçbir şey bilmem bu güne kadar da hiç kullanmadım desteğinizi bekliyorum.
Benim odam girişe en uzak olan üstüne ikinci katta olan bir oda modemde girişte.
Benim odamda ise TP-Link AV600 isimli bir cihaz var modemin yanında da ayrı bir cihaz var bunları ben almadım veya ben kurmadım eskiden kalma.
Anladığım kadarıyla bu AV600 o cihaza bağlı o da modeme bağlı.
Ben bu AV600'den hiç memnun değilim sürekli kopuyor normalde hiçbir sorun yok ama çok yük binince 25-30 saniye kopuyor.
Bu arada söyleyeyim bu AV600 bilgisayarıma kablo ile bağlı.
Bu cihazı değiştirmek istiyorum varsa öneriniz alırım.
Yanlış bildiğim varsa veya durumu yukarıda yanlış yorumladıysam onu da düzeltirseniz sevinirim.

https://www.hepsiburada.com/tp-link...-menzil-genisletici-p-HBV00000RFZ6A-yorumlari ben bunu kullanıyorum hocam gayet başarılı uygulaması üzerinden baglantı yapıyorum odama takıyorum oradanda kablo ile kasama baglıyorum fiyatı da makul satıcıda güvenilir.

Bu cihazı modeme bağlayıp ondan da kasaya bağlantı sağlıyorsunuz doğru anladım değil mi?

Ve menzili nasıl benim modemle arada bir kat ve biraz da mesafe var.

Bu cihazı modeme bağlayıp ondan da kasaya bağlantı sağlıyorsunuz doğru anladım değil mi?

Ve menzili nasıl benim modemle arada bir kat ve biraz da mesafe var.

Modemden 20 25 adım uzakta arasında 2 duvar var hız testi boyle tabii herkesin interneti aynı degil ben 75Mbps internet kullanıyorum baglantısı cok kolay tether adlı bir program var onu indiriyorsun ondan sonra cihazını buluyor sonra internet şifresini giriyorsun kurulum bu kadar 5G ve 2.4GHz destekliyor altındaki internet kablosu girişine internet kablonu takıyosun diger ucunuda kasana ben böyle kullanıyorum interneti bilgisayarımda.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-03 214805.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-03 214805.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Geri
Yukarı