Ömer arda kum
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle şunu söyleyeyim internet cihazları hakkında modem harici hiçbir şey bilmem bu güne kadar da hiç kullanmadım desteğinizi bekliyorum.
Benim odam girişe en uzak olan üstüne ikinci katta olan bir oda modemde girişte.
Benim odamda ise TP-Link AV600 isimli bir cihaz var modemin yanında da ayrı bir cihaz var bunları ben almadım veya ben kurmadım eskiden kalma.
Anladığım kadarıyla bu AV600 o cihaza bağlı o da modeme bağlı.
Ben bu AV600'den hiç memnun değilim sürekli kopuyor normalde hiçbir sorun yok ama çok yük binince 25-30 saniye kopuyor.
Bu arada söyleyeyim bu AV600 bilgisayarıma kablo ile bağlı.
Bu cihazı değiştirmek istiyorum varsa öneriniz alırım.
Yanlış bildiğim varsa veya durumu yukarıda yanlış yorumladıysam onu da düzeltirseniz sevinirim.
Benim odam girişe en uzak olan üstüne ikinci katta olan bir oda modemde girişte.
Benim odamda ise TP-Link AV600 isimli bir cihaz var modemin yanında da ayrı bir cihaz var bunları ben almadım veya ben kurmadım eskiden kalma.
Anladığım kadarıyla bu AV600 o cihaza bağlı o da modeme bağlı.
Ben bu AV600'den hiç memnun değilim sürekli kopuyor normalde hiçbir sorun yok ama çok yük binince 25-30 saniye kopuyor.
Bu arada söyleyeyim bu AV600 bilgisayarıma kablo ile bağlı.
Bu cihazı değiştirmek istiyorum varsa öneriniz alırım.
Yanlış bildiğim varsa veya durumu yukarıda yanlış yorumladıysam onu da düzeltirseniz sevinirim.