İnternet önerisi

Peki bölgemde UyduNet olup olmadığını nasıl öğrenirim.

Oturduğunuz binada kablolu televizyon yayını var ise Uydunet' te vardır. Hiç olmadı arayarak sorabilirsiniz. Sitesinde hizmet verilen yerler adlı bir uygulama var fakat pek güncel değil. Mesela benim sokağımda hizmet olduğu halde yok gözüküyor.

Önerdiğim internette 250 gb akk var zaten. Eğer aşırı indirme yapılmayacak ise (Bayağı hemde) yeterli olacaktır.

Oturduğunuz binada kablolu televizyon yayını var ise Uydunet' te vardır. Hiç olmadı arayarak sorabilirsiniz. Sitesinde hizmet verilen yerler adlı bir uygulama var fakat pek güncel değil. Mesela benim sokağımda hizmet olduğu halde yok gözüküyor.
Kablolu TV var.
O zaman ben 79 TL lik tarifeyi abime söylüyorum. Peki kurulum için bir ücret alıyorlar mı?

Aktivasyon ücreti 35 tl yazıyor fakat bu miktar 12 aya bölünüp ayda 3.5 tl olarak ta ödenebilmekte imiş.
Peki çok teşekkür ederim.
Az önce abime söyledim bakarız dedi inşallah internet bağlatır. Yıllardır komşunun wifisini kullanmaktan sıkıldım. Sürekli kesilmeler oluyor ve 50 GB AKK var. Zaten 1 haftada 80 GB ben kullanıyorum. :) Adama birşey kalmıyor. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı