İnternet olması gerekenden daha yavaş

iErenVortex

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 9400F - ASUS Rog Strix GTX 1050 Ti - 8x2GB DDR4 2667 MHz Ram - 240GB SSD 300GB HDD
Merhaba arkadaşlar ben uzun bir süredir Türksat Kablonet kullanıyorum. Şu zamana kadar çok az sıkıntısını gördüm. Başta 25Mbps download paketindeydik. Ancak sonradan 100Mbps download paketine geçtik. Ve daha da hiç değiştirmedik. Son zamanlarda internet telefonlarda daha az çekiyor gibi. Bilgisayarda da Ethernet kablosu kullanmama rağmen download 21.28 gözüküyor. Sebebi ne olabilir?

Merhaba arkadaşlar ben uzun bir süredir Türksat Kablonet kullanıyorum. Şu zamana kadar çok az sıkıntısını gördüm. Başta 25Mbps download paketindeydik. Ancak sonradan 100Mbps download paketine geçtik. Ve daha da hiç değiştirmedik. Son zamanlarda internet telefonlarda daha az çekiyor gibi. Bilgisayarda da Ethernet kablosu kullanmama rağmen download 21.28 gözüküyor. Sebebi ne olabilir?

Ara müşteri hizmetlerini bende de aynısı oldu çözdüler.

Valla hocam aileme söyledim elleme düzelir dediler. Modem ara yüzüne baktım orada da hala aynı paket gözüküyor. Ve telefonda da 19.72 çıktı download.
1690799743578.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı