İnternet olmasına rağmen Battlenet ve Uplay serverlarına bağlanmıyor

Deospavor

Hectopat
İyi forumlar öncelikle. 1 ay öncesine kadar her şey normalken son dönemlerde internet bağlantım olmasına rağmen, uplay ve battlenet serverlarına bağlanamıyorum. Aynısı tarayıcıda da yaşıyorum aldığım hatalar ektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata kodunu kullanıp araştırma yapmayı denedin mi? Hata kodu nokta atışı hatayı bulmanı sağlar. Olmadı yabancı forumlarda konu aç veyahut ticket...
Bu arada email hesabını gizle...

Arada bilgisayarı yeniden başlat yapıp güncellemeleri almasını sağlamalısın. Bir de temp klasörünü temizlemen fayda edebilir. Zaman zaman bakım yapıyorlar ona da denk gelmiş olabilirsin.

Aynı sorun bende de var. DNS değiştirince giriş yapabiliyorsun. Mevcut kullandığın dns tahmin ediyorum ki 8.8.8.8 ve 8.8.4.4'tür. Bende de aynıydı ben 1.1.1.1 ve 1.0.0.1'e geçtim ve sorun çözüldü.

Aynı sorun bende de var. DNS değiştirince giriş yapabiliyorsun. Mevcut kullandığın dns tahmin ediyorum ki 8.8.8.8 ve 8.8.4.4'tür. Bende de aynıydı ben 1.1.1.1 ve 1.0.0.1'e geçtim ve sorun çözüldü.
Denedim olmadı dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…