İnternet Opera'da çok yavaş

Kunduracı

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12. Nesil
Rtx 3050Ti
16 Gb Ram
1,5Tb SSD
(LAPTOP)
İnternetim Opera'ya girince çok yavaşlıyor. Normalde 8MB ama 10 MB dosyaya 15dk diyor siteye giriyorum maç izleyeceğim 1080p seçiyorum 2000KB istiyor. İnternetim onu açmaya bile yetmiyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Opera'nın VPN özelliği açık kalmış olabilir

Galatasaray ve Bayern Münih maçında donduysa senlik sorun yok. TV8'5 adlı kanalın kendi sitesi sorunlu çalışıyor. Ben de dün bilgisayardan maç izleyemediğimden rahatsız oldum. Twitter üzerinde farklı hesaplar bet reklamı ile veriyordu. TV8'5 kendi sitesinde toplasanız 5-10 dakika reklam dijital reklam göstereceğim diye yayını YouTube veya Twitter üzerinden yayınlamıyor.

BluTV ve TV+ baktım. TV+ donmadan 480P izleyebildim. Ama canlı yayın bilgisayar tarafında 3-5 dakika geç geliyordu. Yani bu tarafta Acun'un kafa yapısı bayağı eski. Kesinlikle bu tarz çok izlenecek içerikleri, genel kitleye hitap ettiremeyecek kadar eskimiş. Exxen denen garabete zaten insanlar küfür saydırıyordu. Türkiye ligi için 220 ₺ vermem. Üstüne böyle ücretsiz yayınlanan maçları her yerde yayınlayabilir. Reklamı Twitter, YouTube vb. yapmak da zor değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı