İnternet operatörü değiştirme süresi nedir?

cmguler

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.
Evde Superonline interneti kullanıyoruz.
Hiç memnun değilim çok yavaş, sürekli donuyor. Taahhütname bitti. Yeni bir operatöre geçersem internetin tam olarak gelmesi ne kadar sürer. Superonline'a ilk abone olduğumuzda internetin tam olarak gelmesi çok uzun sürmüştü. Evde VDSL altyapısı var bu arada TurkNet'ten sorguladım.

Arkadaşlar selam.
Evde Superonline interneti kullanıyoruz.
Hiç memnun değilim çok yavaş, sürekli donuyor. Taahhütname bitti. Yeni bir operatöre geçersem internetin tam olarak gelmesi ne kadar sürer. Superonline'a ilk abone olduğumuzda internetin tam olarak gelmesi çok uzun sürmüştü. Evde VDSL altyapısı var bu arada TurkNet'ten sorguladım.
Superonline'ın fiber olmayanı var mıymış ya? Eğer superonline fiber varsa TurkNet'de gözükmeyebilir. Bir bakın derim.
Türknet 3 gün içinde gelip açıyor interneti ben daha 2 ay önce aldım.

Superonline'ın fiber olmayanı var mıymış ya? Eğer superonline fiber varsa TurkNet'de gözükmeyebilir. Bir bakın derim.
Türknet 3 gün içinde gelip açıyor interneti ben daha 2 ay önce aldım.
Superonline fiberden kastın nedir kardeşim. Bulunduğum yerde fiber altyapı olduğunu hiç sanmıyorum. Ben de Türknete geçicem muhtemelen. Çünkü taahhüt yok, diğer operatörler 2 yıl taahhütü kitledik nasılsa diyip salıyolar işi. İnternet yavaşlarsa değiştirebilirim en azından. Şu an superonline gerçekten çöp gibi bu konuyu açarken ne badireler atlattım.
Birde şunu soruccam 3 gün içinde gelip açtılar, peki bir sorun yaşadın mı ilk haftalarda? Hız konusunda vs. Donma oldu mu?
Türknet 3 gün içinde gelip açıyor interneti ben daha 2 ay önce aldım
İnterneti kapattırmadan geçerseniz 1 haftadan kısa bir sürede birçok ISS tamamlıyor.
İnterneti kapattırmadan derken superonline aboneliğini iptal edip Türknete abone olmayı düşünüyorum direk.

İptal ettirmene gerek yok. Şayet iptal ettirirsen kendini zorluk çıkartır ve ek ücretlerle karşılaşabilirsin. Direkt geçmek istediğin servis sağlayıcısına başvur geçiş işlemlerini onlar tamamlasın. İnterneti kullanmaya devam ediyorsun çok kısa süreli kesintinin ardından geçişin tamamlanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı