İnternet operatörü tercihi

0.0_lucas

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci; i7 12700K
RAM; Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz DDR4 CL16
Ana Kart; ASUS B660M - E D4 3600MHz
Ekran Kartı; RX6750XT 12GB
Sıvı Soğutucu; MSI MAG CORELIQUID P360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Meslek
Meslek Lisesi Yazılım Öğrencisi
Selamünaleyküm Türk Telekom evde internet kullanıyorduk taahhüdümüz bitti yeni taahhüt 300TL 300Mbps'ye ama TurkNet de 300TL'ye 1000MBPS Türk Telekom'dan TurkNet'e geçecek olursam cayma bedeli vs ne olur? TurkNet'ten başka operatöremi geçeyim yoksa TurkNet iyi mi? Fiyat ve hız olarak nasıl 1000MBPS 300TL ne zamana kadar böyle devam edecek 1 yıl 2 yıl falan mı yoksa paketler yenilenen dek falan mı? Yani kısaca öneri veya puanlamanızı vs istiyorum.

Selamünaleyküm Türk Telekom evde internet kullanıyorduk taahhüdümüz bitti yeni taahhüt 300TL 300Mbps'ye ama TurkNet de 300TL'ye 1000MBPS Türk Telekom'dan TurkNet'e geçecek olursam cayma bedeli vs ne olur? TurkNet'ten başka operatöremi geçeyim yoksa TurkNet iyi mi? Fiyat ve hız olarak nasıl 1000MBPS 300TL ne zamana kadar böyle devam edecek 1 yıl 2 yıl falan mı yoksa paketler yenilenen dek falan mı? Yani kısaca öneri veya puanlamanızı vs istiyorum.
turknete şu sıralar zam üstüne zam geliyor yakında türk telekom ile eşitlenecek herhalde fiyatları :D onun dışında eğer aklında türknet varsa cayma bedelinin çok çok az bir kısmını karşılıyorlar

Turkcell Superonline kullanıcısıyım 7 senedir. Şahsen öneririm. 220 TL'ye 5 download, 2 upload alıyorum ortalama ayrıca televizyon kanalları da mevcut. Bu fiyata bence çok iyi hız değerlerim. Kampanyalarla bazen böyle uygun planlar bulunabiliyor.

TurkNet'e şu sıralar zam üstüne zam geliyor yakında Türk Telekom ile eşitlenecek herhalde fiyatları :D onun dışında eğer aklında TurkNet varsa cayma bedelinin çok çok az bir kısmını karşılıyorlar.

Cayma bedeli olmayacakmış ne diyorsun TurkNet iyi mi geçelim mi? Yoksa biraz daha mı sabırlı olalım çünkü kimse 300Mbps'ye aylık 600TL ödemek istemez 300TL'ye 1000MBPS varken.

Cayma bedeli olmayacakmış ne diyorsun TurkNet iyi mi geçelim mi? Yoksa biraz daha mı sabırlı olalım çünkü kimse 300Mbps'ye aylık 600TL ödemek istemez 300TL'ye 1000MBPS varken.

Taahhüt yapma vardı en son TurkNet'te. Hala devam ediyorsa bakabilirsiniz. 1 yıl aynı fiyattan ödersiniz.

valla kral ben şu anda turknetteyim bugüne kadar sayılı problem yaşamışımdır bana sorarsan ben tavsiye ederim ama müşteri hizmetleri destek servisleri berbat ha yine destek alabiliyorsun ama bence berbat

Vallahi kral ben şu anda turknetteyim bugüne kadar sayılı problem yaşamışımdır bana sorarsan ben tavsiye ederim ama müşteri hizmetleri destek servisleri berbat ha yine destek alabiliyorsun ama bence berbat.

Müşteri hizmetlerine o kadar arama gibi şansımız olmuyor yani Türk Telekom gibi genelde 2 3 veya 4 ayda bir internet gidip durmuyorsa yok altyapı çalışması falan die bizim bir sıkıntımız olmaz. Onun dışında araştırıyorum fiyat ve performans olarak en iyisi TurkNet çıkıyor ama çok zam geliyormuş gene istediğimiz tercihleri açarsa bu sefer cayma bedeli sıkıntı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı