İnternet pakete göre çok yavaş kalıyor

Ev interneti mi? Müşteri hizmetlerini arayın.
Türk Telekom kullanıyorsanız bu rezil internet gayet normal. Düzelmesinin tek yolu internet sağlayıcınızı değiştirmek olacaktır.

Türk Telekom kullanıyorsanız bu rezil internet gayet normal. Düzelmesinin tek yolu internet sağlayıcınızı değiştirmek olacaktır.
Diğer ISS'ler de çoğunlukla Türk Telekom altyapısı kullanır o yüzden onu değiştirmek iş görmeyebilir.

Diğer ISS'ler de çoğunlukla Türk Telekom altyapısı kullanır o yüzden onu değiştirmek iş görmeyebilir.
TurkNet de TT altyapısı kullanıyor fakat internetleri gayet güzel. Zaten ülkedeki altyapının %90ı bu lanet firmanın. Bu kadar az internete bu kadar çok parayı veren tek ülke Türkiye.

Kullandığınız cihazla alakalı büyük ihtimalle, 100 mbps bizim evde sınır. Eski bilgisayarımda 20'i geçmiyordu. Şu an 98 akıcı alıyorum. Telefonla tekrar test ettiğimde aynı şekilde 20'i geçmiyor. Bir kontrol edin isterseniz. Ondan değilse müşteri hizmetlerini arayın sorun ama çok bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

Evet, Türk Telekom kullanıyorum.

Kullandığınız cihazla alakalı büyük ihtimalle, 100 mbps bizim evde sınır. Eski bilgisayarımda 20'i geçmiyordu. Şu an 98 akıcı alıyorum. Telefonla tekrar test ettiğimde aynı şekilde 20'i geçmiyor. Bir kontrol edin isterseniz. Ondan değilse müşteri hizmetlerini arayın sorun ama çok bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
Hem telefonda hem bilgisayarda 1 Mbps'yi geçemiyorum.

Evet, Türk Telekom kullanıyorum.

Hem telefonda hem bilgisayarda 1 Mbps'yi geçemiyorum.

Müşteri hizmetlerine şikayetinizi net bir sekilde dillendirirseniz yardımcı olacaklardır.

Müşteri hizmetlerine şikayetinizi net bir sekilde dillendirirseniz yardımcı olacaklardır.

Eğer yapacağız edeceğiz deyip geçiştitirlerse tüketici haklarından cayma bedelini ödemeyi istemediğinizi belirtin sonra da başka bir ISS'ye geçin. Netspeed öneririm çok dengeli gösterdikleri hızı veriyorlar bildiğim kadarıyl.

Şu indirme hızına bakın. Rezalet cidden. Şikayet edeceğim.

Dosya Ekleri

• 16918291121247478699289872690555.jpg
    16918291121247478699289872690555.jpg
    477,5 KB · Görüntüleme: 31

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı