İnternet paketi değiştirince modem de değiştirilmeli mi?

Aliakuzum

Hectopat
TürkNet 100 Mbps'e kadar limitsiz İnternet kullanıcısıyım. Paket değişikliği yapıp yükselttim, bu noktadan sonra Wi-Fi çekmemeye başladı telefon ile modemin yanında olunca bile modemde sıkıntılar oluyor. Modem eski bir modem Huawei 7 sene olmuştur. Modem değiştirmem gerekir mi? Ben yazdım ama farklı bir sorun var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
TürkNet 100 Mbps'e kadar limitsiz İnternet kullanıcısıyım. Paket değişikliği yapıp yükselttim, bu noktadan sonra Wi-Fi çekmemeye başladı telefon ile modemin yanında olunca bile modemde sıkıntılar oluyor. Modem eski bir modem Huawei 7 sene olmuştur. Modem değiştirmem gerekir mi? Ben yazdım ama farklı bir sorun var mıdır?

Bildiğim kadarıyla gerekmiyor sadece aynı modemin ayarlarını yapman gerekiyor seni yönlendirirler zaten.(Bizim İnternet 4 Mbps idi, 2 gün önce 16 Mbps yaptık dediğim gibi sadece modemin arkasında ayarlamalar yaptık.)

7 sene bir modem için biraz fazla bir süre. Değişmenizi öneririm. Bütçenizi yazın önerelim.
Evet iyi kullandım bir şey yok ama eskidi.400-500 TL ye kadar alabilirim hocam.
Bizim modem sarardı :D 1 aya kalmaz değiştirmeyi düşünüyorum bence siz de değiştirin.
Valla hocam kahrımızı çekmiştir.Annem temizliği sevdiği için ilk günkü parlaklığını koruyor.Öyle yapayım hocam teşekkür ederim.

Evet iyi kullandım bir şey yok ama eskidi. 400-500 TL'ye kadar alabilirim hocam.

Vallahi hocam kahrımızı çekmiştir. Annem temizliği sevdiği için ilk günkü parlaklığını koruyor. Öyle yapayım hocam teşekkür ederim.

TP-Link önerir miyim diye sorarsanız evet öneririm ama tenda hakkında fikrim yok güzel bir firma gibi görünüyor modemi çok güzel gözüküyor ama içini bilemem :) 5 GHz olmasına dikkat ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı