İnternet Paketi Önerisi

Steve McQueen

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
2 yıldır 39 TL ödediğim 8 mbit limitsiz 50 GB AKK taahhütlü internet paketimin kampanyası bitti.(8 yılı aşkın süredir aktif TTnet kullanıcısıyım.) Aynı zamanda ev telefonu da kullanıyorum. Tekrardan kampanyalı internet paketi seçmem gerekiyor. Bildiğiniz uygun fiyatlı paketleri yazabilir misiniz? (Ev telefonu dahil paketler varsa daha iyi olur.)

Son düzenleme:
Hangi altyapıları geçiyor. Bunları söyle ki size ona göre önerelim. Fiber altyapınız varsa Superonline. Uydunet varsa kesinlikle öneririm. Arkadaşımda kullanıyor Uydunet'i ping sorunu falan hiçbir sıkıntı çıkmamış bu zamana kadar. Vodafone kullanmayın. Onun yerine TTNet kullan daha iyi. Saygılarımla...

Oturduğum sitenin zemin katında Süperonline'a ait bir kutu var. Tüm binanın internet hattı oradan geçiyor. Fiber hattı olup olmadığından emin değilim. Türk Telekom'un sitesinden sorguladığımda ise Ultranet internetin olduğunu gördüm. Bu da sanırım fiber değil. @SunSet

Kutu zaten binanın içerisinde, zemin katta mevcut. Bu kutudan, Süperonline tercih eden kişilerin evlerinin içine kadar kablo çekiliyor. Bu kablo sanırım fiber kablosu. Oy toplama gibi bir şey yapılmadı diye biliyorum. Uydunet'in olup olmadığına dair hiçbir bilgim yok malesef. @SunSet

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı