İnternet PC'de çok yavaş

422470

Hectopat
PC'mi babam kullanıyordu işi için, sıkıntı yoktu, sonra girdi, sekmeleri kapattım ve PC'yi kapattım ama kapanır kapanmaz güç tuşuna bastım. PC açıldığında internet çok kötüydü, hiçbir yere girmiyordu. Telefonda ve diğer laptopta sorun yok. Sizce neden böyle?

Bence babanın suçu yok ama çocuğa da laf atma lütfen, virüs bulaşmamıştır heryerde internet çok yavaş şuan benimde yavaş bu foruma girerken güçlük çektim.
Konu sahibi biraz triggerlanmış gibi. Gece olduğu için bakım yapılıyor olabilir. Nede olsa internet kullanımının az olduğu saatler gece vakitleri.

Konu sahibi biraz triggerlanmış gibi. Gece olduğu için bakım yapılıyor olabilir. Nede olsa internet kullanımının az olduğu saatler gece vakitleri.
Pardon yanlışlıka cevaplaya bastım. Doğru diyorsun ama Türkiyenin yaklaşık 4/1 inde internet kesilmesi bakım olması anlamına gelmiyor bu çoğu gecede oluyor ama şuan gerçekten internet kötü. Cevaplaya bile pingden bastı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı