İnternet sadece masaüstü bilgisayarda kötü çekiyor

Kren26

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. İnternetim 24 megabit telefon ve tablette Speedtest yaptığım zaman sıkıntı olmuyor 24 çıkıyor. Fakat bilgisayardan yaptığımda 1 megabit bile gelmiyor. Online oyunlarda sıkıntı çıkarıyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu? Olduysa nasıl çözdü? Beni bir aydinlatirsa çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. İnternetim 24 megabit telefon ve tablette Speedtest yaptığım zaman sıkıntı olmuyor 24 çıkıyor. Fakat bilgisayardan yaptığımda 1 megabit bile gelmiyor. Online oyunlarda sıkıntı çıkarıyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu? Olduysa nasıl çözdü? Beni bir aydinlatirsa çok sevinirim.
Kablosuz konusunda bilgiliyim. Yardımcı olmaya çalışırım ama ilk olarak masaüstü bilgisayarınızda bağlantı istatistiğini bizimle paylaşmalısınız. Denetim Masasından Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir kısmına gelmeniz ve oradan Wi-Fi 'ı seçmelisiniz. Sonra gelen ekranı bizimle paylaşmanız gerekiyor.

Sisteminizin kablosuz donanımının özelliklerine bakın. Muhtemelen b/g destekli bir donanıma sahip. Donanımınızın özelliklerini öğrenin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı