İnternet Sağlayacısı Önerisi

Turk Telekom kullanıyorum, TurkNet'e baktığımda neredeyse daha ucuz fiyata daha iyi hız verebileceğini söylüyor (hız sorgulama sayfasında) ancak şimdilik seçimim Turk Telekom.

Kablonet'ten geçmişte çok çektim hocam. Kullandığım en kötü ISS idi. Düzelmiş midir?

Hocam ben Ankara'da oturuyorum buradaki şubesi arıza oldu diyelim 2 dakika sonra mahalleye damlıyorlar müşteri hizmetlerine bir kere babam sinirli olduğu sırada ağır hakaretler etmişti müşteri hizmetlerinin çoğu telefonu kapatır gider ama bunlar sürekli özür diliyor vs yani demem o ki ben gayet memnunum seni bilemem

İzmir'de ikamet ederken Kablonet'ten memnundum. Diğer evde Superonline kullanıyorum yaklaşık 4 aydır; şükür o da sorunsuz ilerliyor. Millenicom'da çok öneriliyor, bi' bakın derim.

5G cihaz şartı derken hocam? Cihazların 5G desteklemesi zorunlu mu?

Hocam 4.5 destekliyorsa kablosuz olarak internetin tamamını kullanamıyorsunuz. Modem 2 tane gösteriyor, biri 2.4G biri 5G olarak 2 tane seçenek oluyor. Cihazınız 5G desteklemiyorsa 4.5G destekliyorsa 2.4G görüyor, böyle olunca da 8Mbps veriyor.

Gözüm kapalı Kablonet öneririm. Fiber akıllı sınırsız 24mbps kullanıyorum. Ping değerleri akşam 12'de ve akşam 7'de iyi değil. Zaten bu saatler arasında akıllı sınırsız paketinden dolayı hız düşüyor 10mbps'ye. Onun dışında tam bu saatlerde (hız değişiminin olduğu ilk ve son 10 dakikalarda) olan takılmaları saymazsak gayet güzel. Yanında kablolu yayın da geliyor, ben kullanmıyorum ama güzel bir paket içeriği o da

5G cihaz şartı derken hocam? Cihazların 5G desteklemesi zorunlu mu?

Arkadaşım Millenicom kullanıyor ona da bakabilirsiniz. Arkadaşım memnun ama Kablonet'e göre biraz fiyatları fazla.
Hocam galiba akşamları internet hızı yarı yarıya düşüyor.

Hocalarım @Furkan Soysal arkadaşımızın dediği doğru mu? Cihazım 5G desteklemiyorsa 8 Mbps mi verir? Eğer öyleyse Kablonet tercih etmeyeceğim.

Hocam televizyon paketini kesinlikle kullanmalısınız çoğunlukla yeni filmler çıkıyor Netflix'in yanı sıra geceleri onu da izliyorum 1 ve 2 inci kanalların olması çok güzel bir sistem bir film ilk 1 inci kanalda yayınlanıyor kaçıranlar için bittikten sonra 2 inci kanalda tekrar oynatılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…