5G cihaz şartı derken hocam? Cihazların 5G desteklemesi zorunlu mu?Hocam sizin orada nasıldır hiç bilemem ben 1 yıldır Kablonet kullanıyorum. Akşamları hız düşmesi ve 5G cihaz şartı olmasa çok iyi.
5G cihaz şartı derken hocam? Cihazların 5G desteklemesi zorunlu mu?Hocam sizin orada nasıldır hiç bilemem ben 1 yıldır Kablonet kullanıyorum. Akşamları hız düşmesi ve 5G cihaz şartı olmasa çok iyi.
Kablonet'ten geçmişte çok çektim hocam. Kullandığım en kötü ISS idi. Düzelmiş midir?
5G cihaz şartı derken hocam? Cihazların 5G desteklemesi zorunlu mu?
5G cihaz şartı derken hocam? Cihazların 5G desteklemesi zorunlu mu?
Hocam galiba akşamları internet hızı yarı yarıya düşüyor.Gözüm kapalı Kablonet öneririm. Fiber akıllı sınırsız 24mbps kullanıyorum. Ping değerleri akşam 12'de ve akşam 7'de iyi değil. Zaten bu saatler arasında akıllı sınırsız paketinden dolayı hız düşüyor 10mbps'ye. Onun dışında tam bu saatlerde (hız değişiminin olduğu ilk ve son 10 dakikalarda) olan takılmaları saymazsak gayet güzel. Yanında kablolu yayın da geliyor, ben kullanmıyorum ama güzel bir paket içeriği o da
Gözüm kapalı Kablonet öneririm. Fiber akıllı sınırsız 24mbps kullanıyorum. Ping değerleri akşam 12'de ve akşam 7'de iyi değil. Zaten bu saatler arasında akıllı sınırsız paketinden dolayı hız düşüyor 10mbps'ye. Onun dışında tam bu saatlerde (hız değişiminin olduğu ilk ve son 10 dakikalarda) olan takılmaları saymazsak gayet güzel. Yanında kablolu yayın da geliyor, ben kullanmıyorum ama güzel bir paket içeriği o da
Hocalarım @Furkan Soysal arkadaşımızın dediği doğru mu? Cihazım 5G desteklemiyorsa 8 Mbps mi verir? Eğer öyleyse Kablonet tercih etmeyeceğim.Hocam ben Ankara'da oturuyorum buradaki şubesi arıza oldu diyelim 2 dakika sonra mahalleye damlıyorlar müşteri hizmetlerine bir kere babam sinirli olduğu sırada ağır hakaretler etmişti müşteri hizmetlerinin çoğu telefonu kapatır gider ama bunlar sürekli özür diliyor vs yani demem o ki ben gayet memnunum seni bilemem![]()
Gözüm kapalı Kablonet öneririm. Fiber akıllı sınırsız 24Mbps kullanıyorum. Ping değerleri akşam 12'de ve akşam 7'de iyi değil. Zaten bu saatler arasında akıllı sınırsız paketinden dolayı hız düşüyor 10Mbps'ye. Onun dışında tam bu saatlerde (hız değişiminin olduğu ilk ve son 10 dakikalarda) olan takılmaları saymazsak gayet güzel. Yanında kablolu yayın da geliyor, ben kullanmıyorum ama güzel bir paket içeriği o da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.